Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 Maç Men Cezası - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 Maç Men Cezası

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal\'a 1 Maç Men Cezası

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile oynanan maçın başlama vuruşunun geç yapılmasından dolayı UEFA tarafından bir yıl ertelemeli 1 maç men cezası aldı. Fenerbahçe Kulübü ise 25 bin avro para cezasıyla cezalandırıldı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin takım olarak uygunsuz davranışı nedeniyle 3 bin avroluk para cezası verildi. Twente ise aynı maçta sahaya atılan maddeler nedeniyle 21 bin 125 avro para cezası aldı.

14.10.2023 17:08

UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaştığı Twente ile oynanan rövanş maçında başlama vuruşunun geç başlaması gerekçesiyle Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 yıl ertelemeli 1 maç men cezası verdi.

UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente - Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili kararlarını resmi internet sitesinden açıkladı. Buna göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ceza aldığı ifade edildi. Mücadelenin başlama vuruşunun geç yapılmasının sebep olarak gösterildiği bildirimde, Kartal'a 1 maç men cezası verildiği ancak bu kararın 1 yıl ertelemeli olduğu duyuruldu. UEFA bu neden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne ise 25 bin Euro para cezası verdi.

Ayrıca Fenerbahçe'nin takım olarak 'uygunsuz davranışı' dolayısıyla 3 bin Euro para cezası verildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 Maç Men Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement