Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin - Son Dakika
Spor

Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin

Galatasaray derbisini 3-0 kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un kulübenin arkasındaki Flamengo taraftarına verdiği tepki olay oldu. Portekizli hoca, kendisini Flamengo'ya çağıran taraftara gülerek reaksiyon verdi. Bu hareketi sonrası sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada "Skandal görüntü", "Derhal gönderin" gibi yorumlarda bulundu.

05.06.2023 08:51  Güncelleme: 09:51

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, sezonun son derbisinde rakibine 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un Brezilyalı bir taraftarla yaşadıkları ise gündem oldu.

FLAMENGO TARAFTARINA OLAY TEPKİ

Jorge Jesus, Galatasaray maçında Osayi-Samuel'e taktik vermek üzere ayağa kalktığı sırada kulübenin arkasındaki Brezilyalı bir taraftar, Portekizli hocaya Flamengo'ya dönmesi için çağrı yaptı. Bunun üzerine Portekizli hocanın taraftara gülerek cevap vermesi kıyameti kopardı.

FENERBAHÇELİLER AYAKLANDI

Fenerbahçe taraftarları Jorge Jesus'un oldukça ciddiyetsiz olduğunu belirterek, Portekizli hocayla sözleşme yenilenmemesi gerektiğini söyledi. Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "Skandal görüntü", "Derhal gönderin" yorumlarında bulundu.

Jorge Jesus'un o anları:

Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin
Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin
Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus\'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin

Son Dakika Spor Galatasaray maçında Brezilyalı taraftarın çağrısına Jesus'tan çıldırtan tepki: Skandal, derhal gönderin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İbrahim Soytetir: Orası Ali Koç un çiftliği olmuş Başta hoca herkes kafasına göre takılıyor 8 0 Yanıtla
  • Süper Çocuk: Ya çocuk musunuz arkadaş! Birşey söylemiş o da gülmüş. Sonra da işine bakmış. Ne var bunda??? 5 0 Yanıtla

Advertisement