Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçından Notlar

Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçından Notlar

Fenerbahçe, 1 aylık aradan sonra ligde sezonun ikinci yarısının ilk maçında taraftarıyla buluştu Sarı lacivertli takımda teknik direktör Yanal, orta alanda Alper'in yerine Meireles'i tercih edince, forvet oyuncusu Webo yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıktı Torku Konyaspor'da yeni transfer Hleb ilk 11'de yer aldı, sarı kart cezalısı Erdinç Yavuz ve Mehmet Güven forma giyemedi.

27.01.2014 20:30

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile yaptığı sezonun ikinci yarısının ilk maçıyla 1 aylık aradan sonra taraftarıyla buluştu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en son Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde 29 Aralık 2013'te Kayserispor ile karşılaşan sarı lacivertli ekip, yine bir lig maçında taraftarının karşısına çıktı.

Sarı lacivertli taraftarlar, ikinci yarının ilk maçına büyük ilgi gösterdi. Soğuk havaya rağmen tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, maç öncesinde tezahüratlarla futbolculara destek verdi.

Meireles 11'e, Webo tribüne-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakatlığı bulunan Alper Potuk'un yerine orta alanda Meireles'e görev verirken, forvet oyuncusu Webo yabancı kontenjanı nedeniyle 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Devre arası kamp döneminin son hazırlık maçında omzundan sakatlanan Alper'in yerine, orta alanda Meireles'i tercih eden Yanal, kontenjan nedeniyle hücum oyuncularında Webo'yu 18 kişilik kadronun dışında bırakmak zorunda kaldı.

Alper Potuk'un yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Salih Uçan ile 4 yabancı oyuncunun kontenjan nedeniyle kadronun dışında kalmasıyla sarı lacivertli takım sahaya 17 futbolcuyla çıktı.

-Yıldırım'a destek pankartları-

Anadolu Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, tribünde açtıkları pankartlarla, Yargıtayın şike davasında aldığı cezayı onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a destek verdi.

Bazılarında Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı pankartlarda, "Anadolu GFB seninle büyük başkan, haklıyız kazanacağız", "Dik dur eğilme", "Tarih dik duruşları yazıyor, yazacak" şeklinde mesajlar verildi.

Maraton üst tribünde ise "Sen War'san biz de War'ız" yazılı pankart açıldı.

Fenerium alt tribünde, Maltepeli Beşiktaşlılar'ın hazırlattığı ve üzerinde Aziz Yıldırım'ın 4 aylık kızı Yaz ile fotoğrafının yer aldığı pankartta, "Ne mutlu sana Yaz bebek. Böylesine yürekli ve onurlu bir baban ve milyonlarca Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli abilerin var" yazısı yer aldı. Pankartın fotoğrafı Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

-Yeni transfer Hleb 11'de-

Torku Konyaspor'un yeni transferi Aleksandr Hleb, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Yeşil beyazlıların ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Belaruslu futbolcu, yeni takımıyla ilk resmi maçını oynadı.

Torku Konyaspor'da sarı kart cezalıları Erdinç Yavuz ve Mehmet Güven kadroda bulunmadı.

Bu arada yakın zamanda uygulamaya konulacak e-bilet sistemiyle ilgili demo çalışması yapıldı. Basın tribününde sistemi kuran yetkililer, çok sayıda yüksek çözünürlüklü kamerayla tribünleri takip etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Torku Konyaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement