Fenerbahçe, Twente maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Twente maçı için hazırlıklara başladı

Fenerbahçe, Twente maçı için hazırlıklara başladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk edecek olan Fenerbahçe, antrenmanlara başladı. İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda çift kale maçla devam eden idman bireysel çalışmalarla tamamlandı. Yılport Samsunspor maçında ilk 11'de başlayan oyuncular ise yenilenme çalışmasıyla günü tamamladı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

22.08.2023 14:53

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında perşembe günü Hollanda ekibi FC Twente ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Dar alanda yapılan çift kale maçların ardından antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı. Dün akşam Yılport Samsunspor ile oynanan maça ilk 11'de başlayan sarı-lacivertli oyuncular ise günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip, FC Twente maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Twente maçı için hazırlıklara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement