Fenerbahçe Ülker'in Genç Oyuncusu Kenan Sipahi Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker'in Genç Oyuncusu Kenan Sipahi Açıklaması

Fenerbahçe Ülker\'in Genç Oyuncusu Kenan Sipahi Açıklaması

"Bundan sonra bizim sadece konsantre olup, Obradovic'in her dediğini bire bir dinleyip yapmamız gerekiyor" "Bir oyuncunun kariyerinde onunla çalışmadan 30 yaşına kadar öğrenebileceğini 1 2 yı...

21.10.2013 11:38

SERDAL KALAYCI - Fenerbahçe Ülker'in genç basketbolcusu Kenan Sipahi, başantrenörleri Zeljko Obradovic'in özellikle genç oyuncular için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Bundan sonra bizim sadece konsantre olup, Obradovic'in her dediğini bire bir dinleyip yapmamız gerekiyor" dedi.

Bu sezon çıktığı 7 resmi maçı da kazanan sarı-lacivertli takımda, genç yeteneklere de sıkça süre vererek dikkati çeken tecrübeli teknik adam, genç yıldızların eğitimlerine de büyük bir katkı sağlıyor.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kenan Sipahi,  Sırp teknik adamın takımdaki her oyuncu için bir şans olduğunu belirterek, "Bir oyuncunun kariyerinde onunla çalışmadan 30 yaşına kadar öğrenebileceğini burada 1-2 yılda öğreneceğiz. Ben öyle düşünüyorum. Her bir detayı çok konsantre bir şekilde anlatan bir hoca. Buradaki herkes için büyük bir şans. Zaten buraya 28-29 yaşında gelen oyuncular bile aynı şeyi söylüyor" diye konuştu.

Obradovic'in gençlerle ilgilenirken hiç usanmadığını ve hatalarını anlattığını kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, şöyle devam etti:

"Sezon hazırlık döneminde genç oyuncularla antrenmanlar yaptığımızda A takımda oynamayacak olan arkadaşlarımıza bile doğru olan şeyleri, devamlı antrenmanı durdurup anlatıyordu. Bu da ne kadar işini sevdiğini ve konsantre olduğunu gösteriyor.  Bundan sonra bizim, sadece konsantre olup, her dediğini bire bir dinleyip yapmamız gerekiyor. Kendinizi teslim etmeniz gerekiyor. Rahat olacaksınız ve kendinizi teslim edeceksiniz, elbet iyi yerlere gelirsiniz."

"Sorumluluk büyük"

Kenan Sipahi, kendilerinden beklentilerin çok arttığı bu sezon üzerlerindeki sorumluluğun da büyük olduğunu ifade etti.

Takımda çok kaliteli oyuncuların bulunduğunu, bu nedenle antrenmanlara adaptasyonun ve setleri çalışmanın kolay olduğunu dile getiren genç oyuncu, "Çok yoğun bir sezon olacak. Herkes bir şeyler bekliyor. Sorumluluk gerçekten büyük. Sakat oyuncularımız da tam olarak hazır olduklarında çok daha iyi bir takım olacağız" diye konuştu.

Sezon başında İstanbul'da katıldıkları uluslararası turnuvada genç bir kadroyla başa baş maçlar oynadıklarını hatırlatan Kenan, "Bu, gerçekten bizim tam takım olduğumuzda ne kadar tehlikeli olabileceğimizi göstermiştik" şeklinde görüşlerini aktardı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker'in Genç Oyuncusu Kenan Sipahi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement