Fenerbahçe Vaslui Maçında Mücadeleden Korkmuyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Vaslui Maçında Mücadeleden Korkmuyor

Fenerbahçe Vaslui Maçında Mücadeleden Korkmuyor

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3.eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Vaslui ile yapacağı maç öncesinde, teknik direktör Aykut Kocaman ve Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni basın toplantısı düzenledi.

07.08.2012 21:17

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Vaslui ile yapacağı maç öncesinde, teknik direktör Aykut Kocaman ve Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni basın toplantısı düzenledi.

Ceahlaul Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın kendilerini daha zor maç beklediğini belirterek, "Rakibimizin kendi sahasında oynayacak olması ve Saracoğlu'nda aldıkları 1-1 beraberlikten dolayı zor bir maç bizi bekliyor. Yarın bizim yapmamız gereken büyük takım refleksini ortaya koymak. Büyük takımları büyük yapan zorluklar karşısındaki verdikleri tepkidir. Bu tepkiyi bütün oyuncularım yarın sahada verecektir. İlk maçta yaptığımız hataları azaltarak ortaya koyma ve skoru lehimize çevirme arzusu olacak. Buna son derece inanıyor ve güveniyorum" dedi.

Stada uzak bir yerde kalmalarıyla ilgili olarak Kocaman, "Şartlar bu, fazla kurcalamaya gerek yok. Yarın bizi zor maç bekliyor. Zorlukları oluşturan bir faktör de bu. Bunların hiçbiri mazeret oluşturmayacak.. Bütün zorlukların üstünden gelmeyi becermeliyiz. Bunu becerecek güce ve kaliteye sahibiz" ifadelerini kullandı.

FC Vaslui'nin Avrupa Kupalarında kendi sahalarında maç kaybetmemesi üzerinde baskı oluşturur mu şeklindeki soruya Kocaman, "Zorlukların içinde bu da zorluk. Bu rakibimize bir özgüven getirecektir. Yüksek bir arzuya sahibiz. Her şeyin bir ilki vardır. Bu ilki başarmaya çalışmak da bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı olacak" diye konuştu.

"Elenmeniz bir drama neden olur mu?" sorusu üzerine ise Kocaman, "İlk maç öncesi düzenlediğim basın toplantısında da aynı soru gelmişti, o gün verdiğim cevapla aynısını düşünüyorum. Oyunu ve futbolu zorlamalıyız ve sonuna kadar zorlayacağız. Her şeyi çok dramatik hale getirmenin bir anlamı yok. İlerlemeyi engelleyici etkenlerden bir tanesi.

İlk maça göre daha farklı olacağımız bir gerçek. Oyuncu bazında da bunu söylüyorum" cevabını verdi.

CRİSTİAN BARONİ: "İLK MAÇTAN ÇOK DAHA İYİ VE YÜKSEKLERE ÇIKMALIYIZ"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, yarın oynayacak maç için şu ifadeleri kullandı:

"Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Çok daha iyi ve çok daha yükseklere çıkmamız gerektiği bir maç. Neler yapmamız gerektiğini rakibin güçlü ve zayıf noktalarını biliyoruz. İlk maçtan çok daha iyi bir oyun ve skorla tur atlamak istiyoruz."

Orta sahaya yapılacak olan yeni transferin kendisini rahatsız edip etmediği yönündeki soruya Cristian, "Orta sahaya yeni bir oyuncu transfer edilmesi beni rahatsız etmez. Fenerbahçe kadrosunu daha güçlenmesi için hamle yapılacaktır. Bu da uzun maratonda hocamızın işini sezon içinde kolaylaştıracaktır. Ben bu takımın bir parçasıyım. Hocam şans verdiği sürece forma giymek istiyorum" açıklamasında bulundu. - BÜKREŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Vaslui Maçında Mücadeleden Korkmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement