Ferdinand Bursaspor'a İmzaladı - Son Dakika
Spor

Ferdinand Bursaspor'a İmzaladı

Ferdinand Bursaspor\'a İmzaladı

– BURSASPOR, Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu Anton Ferdinand'ı satış opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.USLU.

30.01.2013 16:03

– BURSASPOR, Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu Anton Ferdinand'ı satış opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

USLU: "VAZGEÇİLMEZLERDEN OLACAKTIR"

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren katıldı. Nokta ve kaliteli transferleri takıma dahil ettiklerini ifade eden Genel Sekreter İlhan Uslu, şunları söyledi:

"Ferdinand, İngiltere'den aldığımız üçüncü futbolcumuz. Takımımızın vazgeçilmezlerimizden biri olacaktır. Bilgi ve tecrübesiyle Bursaspor'a çok şey katacağına inanıyorum. Teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktörümüzün ayrılacağından haberimiz yoktu. Ani gelişen bir olay. Öneriler çok. Telefonlar susmuyor. Herkes Bursaspor'a gelmek istiyor. Çalışma ortamının çok iyi olduğu kulüplerden birisi. Biz en doğrusunu yapmak istiyoruz. Vizyonumuza uygun teknik direktörü getirmek istiyoruz."

KAMAT: "BİRAZ SABIRLI OLALIM"

Anton Ferdinand gibi bir oyuncuyu Bursaspor'a kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Erkan Kamat'ta şöyle konuştu:

"Bursaspor'umuza hayırlı olsun. Aziz Behich, bu akşam İstanbul'da olacak. Türk statüsünde oynaması için girişimlerde bulunacağız. Ailesi Kıbrıs Türk'ü. Kendisinin önce Kıbrıs vatandaşlığına geçmesi lazım. Bu 2 günlük süreç içinde bir takım planlarımız var onları halletmeye çalışıyoruz. Teknik direktör konusunda da ciddi bir görüşme içindeyiz. Bizim için iyi olabilecek, faydalı olabilecek, önümüzdeki serüvende katkı koyabilecek hocayı getirmek için mücadele ediyoruz. Herkesin rahat olması lazım. Biraz zaman verirseniz onun da en iyi şekilde üstesinden geleceğiz. İsimler üzerinde durmayalım, birkaç isim üzerinde çalışmalarımız var. İnşallah doğru karar vereceğiz. Biraz sabırlı olalım."

FERDİNAND: "TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Anton Ferdinand ise sözlleşmesini imzaladıktan sonra şöyle dedi;

"Burada olduğum için çok mutluyum. Londra'da doğdum büyüdüm ve birçok Türk arkadaşım oldu. Kültürü ve insanların yaşam tarzını biliyorum. Bunun da bana burada çok yardımcı olacağını düşünüyorum. O arkadaşlarıma da bu transferden bahsettiğim zaman bana ilk söyledikleri şey taraftar oldu. Ben de onlarla buluşayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla ve teknik ekiple tanışmak için sabırsızlanıyorum."

"GALATASARAY'A KARŞI OYNAYABİLİRİM"

Galatasaray maçında oynayabileceğini belirten Ferdinand, "Ben hazırım. Önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Elimden geleni yapacağım. Türk ligi fantastik. Kaliteli isimlerin gelmesi önemli bir olay. Taraftarlar da kaliteli isimlerin ligde oynamasından mutludur. Ben de onlara karşı oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ferdinand Bursaspor'a İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement