Fernandinho'nun Dirseği, Veli'nin Kaşını Yardı - Son Dakika
Spor

Fernandinho'nun Dirseği, Veli'nin Kaşını Yardı

Brezilya, Avusturya'yı 2-1 yenerken Fernandinho'nun sert dirseği sonrası Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın yüzü kanlar içinde kaldı. Avusturyalılar kıyameti kopardı.

19.11.2014 08:44  Güncelleme: 08:49

Brezilya Milli Takımı, Türkiye ile İstanbul'da olan randevusunun ardından bu kez Avusturya'nın karşısına çıktı. Sambacılar zorlandığı maçı 2-1 kazanmasını bildi. Brezilya'ya galibiyeti getiren golleri David Luiz, Firmino kaydetti. Avusturya'nın tek golü Dragovic'ten geldi. Viyana'daki mücadelede Beşiktaşlı Veli Kavlak 90 dakika ev sahibi ekibin formasını giydi.

İSKOÇ HAKEMİ ELEŞTİRDİLER

Karşılaşmanın ardından Avusturya cephesinde hakeme öfke vardı. İskoç hakem Collum eleştirilerin odağına yerleşirken, oldukça zayıf bir yönetim gösterdiği konusunda görüş birliğine varıldı.

VELİ'NİN YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

Kırmızı-beyazlılar en çok Türk asıllı futbolcuya yapılan harekete sinirlendi. Bir pozisyonda Brezilyalı Fernandinho, Beşiktaşlı futbolcuya sert bir müdahalede bulundu ve oyuncunun yüzü kanlar içinde kaldı.

KIRMIZI KART İSYANI

Fernandinho'nun dirseğiyle Veli Kavlak'ın sağ gözünün hemen üstü yarılırken, oyuncu tedavisinin yapılmasının ardından maça devam etti. Maçı yorumlayan Herbert Prohaska, "Veli berbat bir faule maruz kaldı. Bence bu pozisyon yüzde yüz kırmızı kart" ifadesini kullandı. Veli Kavlak'ın oyundan çıkmak yerine o halde oynamaya devam etmek istemesi de ülkede takdirle karşılandı.

RAMAZAN ÖZCAN İKİNCİ YARIDA GÖREV ALDI

2014 yılında ilk mağlubiyetini alan Avusturya'da Beşiktaşlı Veli Kavlak 90 dakika forma giydi. Türk kaleci Ramazan Özcan ikinci yarıda görev aldı.



Fernandinho\'nun Dirseği, Veli\'nin Kaşını Yardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fernandinho'nun Dirseği, Veli'nin Kaşını Yardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement