Fethiye'de Kış Trofesi Yarışları Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Fethiye'de Kış Trofesi Yarışları Başladı

22.02.2025 19:16

Göcek Kış Trofesi'nin ikinci ayağı, 13 yat ve 84 sporcu ile Fethiye'de başladı. Yarışlar yarın sona erecek.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Göcek Kış Trofesi Yat Yarışları'nın ikinci ayağı başladı.

Göcek Yat Kulübü tarafından düzenlenen yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Belarus, ABD, Hollanda ve İngiltere'den 13 yelkenli yat ve 84 sporcu katıldı.

Göcek koyu içinden start alan tekneler, Göcek Adası ile Yassıca Ada güzergahındaki coğrafi rotada mücadele etti.

Göcek Yat Kulübü Başkanı Onur Ugan, yaptığı açıklamada, kış trofesinin ilk ayağının ocak ayında gerçekleştirildiğini belirtti.

Kış aylarında sakin geçen turizm sezonunu yarışlarla canlandırmayı hedeflediklerini ifade eden Ugan, "Kış aylarında da hafta sonu yarışları düzenleyerek Göcek'in yelken sporu için bir merkez haline gelmesini amaçlıyoruz. Mart ve nisan aylarında da yarışlarımız olacak. Böylelikle 19 Mayıs Kupası öncesinde dört ayaktan oluşan kış trofesini tamamlayacağız." dedi.

Etkinlik yarın sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fethiye'de Kış Trofesi Yarışları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement