Feyyaz Uçar'dan taraftarı deli edecek Semih sözleri - Son Dakika
Spor

Feyyaz Uçar'dan taraftarı deli edecek Semih sözleri

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 2-0 yendikleri Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, yıldız futbolcu Semih Kılıçsoy'un geleceği hakkında konuştu. Uçar, "Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum" dedi.

04.02.2024 23:43  Güncelleme: 07:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig devi Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 2-0 galip geldikleri Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

"SEMİH'İ TAKIMDA TUTAMAYIZ"

Maça damga vuran yıldız futbolcu Semih Kılıçsoy'un geleceği hakkında konuşan Uçar, "Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldız. Bu sezon bitmez, teklifler zaten başladı. Sezon sonunda hele bir de Montella da kadroya davet edecektir. Ondan sonrasına bakacağız. Semih için en hayırlısı olacak" dedi.

"OYUNCU SATIŞIYLA İLGİLİ BİR ŞEY YOK"

Öte yandan transferler hakkında da görüşlerini belirten Uçar, "Hocamızın beklentisi oyuncu alımı. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan bir şey gelmedi. Kadroda ayrılan bazı genç oyuncular var performansıyla alakalı. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olacağını düşünmüyorum" ifadelerine yer verdi.

Feyyaz Uçar\'dan taraftarı deli edecek Semih sözleri
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Feyyaz Uçar'dan taraftarı deli edecek Semih sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • süleyman hakan gökşen: son derece haklı Feyyaz, devamlı oyuncu mu alınacak? hiç satılmayacak mı? değerini bulan oyuncuyu vereceksin, daha düşük fiyata iyi oyunculara yöneleceksin, dünya markası takımlar bu şekilde çalışıyor. 5 7 Yanıtla
  • Mehmet Emin Güneş: Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum, futbolun Pir i diye getirdiğiniz Samet Aybaba olduğu sürece vallahi işiniz zor. Samet Aybaba nedir yahu:)) şuan gelinen sonuç ortada 9 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Pazarlama tekniği ne yapsın adamlar onca borç nasıl odenecek 3 1 Yanıtla
  • Umut Tukenmez: Tekbaşına iş yapan adamıda satın iyice küme düşsün beşiktaş 3 1 Yanıtla

Advertisement