FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika
Spor

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na Doğru

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası\'na Doğru

TFF heyeti, 20 Yaş Altı Milli Takımı kampını ziyaret etti.

13.06.2013 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na hazırlanan milli takımı ziyaret etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki milli takım kampına, TFF Birinci Başkanvekili Ufuk Özerten, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fethi Heper, Futbol Gelişim Direktörlüğünden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Koray ve Futbol Gelişim Direktörü Doç. Dr. Güven Erdil'den oluşan heyet, moral ziyaretinde bulundu.

Heyeti ağırlayan 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve teknik ekip, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve dünya kupası öncesinde TFF'nin kendilerine büyük moral verdiğini belirtti.

Daha sonra oyuncularla sohbet eden Başkanvekili Ufuk Özerten, futbol sezonun sona ermesiyle Türkiye'deki spor gündeminin de tamamen turnuvaya odaklandığını aktararak, şunları kaydetti:

"Önce Trabzon ve Rize'deki grup maçlarında, daha sonra da finale kadar olan maçlarda sizleri sahada göreceğimize inanıyoruz. Tüm maçların centilmence geçmesini diliyorum. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Sizlerin gözünüzdeki ışıltı, bizleri de çok mutlu etti ve daha da umutlandırdı. Allah hepinizin yardımcısı olsun." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement