FIFA U-20 Dünya Kupası Takımları Avni Aker'i İnceledi - Son Dakika
Spor

FIFA U-20 Dünya Kupası Takımları Avni Aker'i İnceledi

FIFA U-20 Dünya Kupası Takımları Avni Aker\'i İnceledi

FIFA U-20 Dünya Kupası'nda maçlarını Trabzon'da oynayacak takımların temsilcileri, Avni Aker Stadyumu ve antrenman tesislerinde incelemelerde bulundu.

27.03.2013 11:20  Güncelleme: 16:00

Türkiye'de 21 Haziran–3 Temmuz'da yapılacak FIFA U-20 Dünya Kupası'nda maçlarını Trabzon'da oynayacak takımların temsilcileri, Avni Aker Stadyumu ve antrenman tesislerinde incelemelerde bulundu.

Trabzon ve Rize'de C grubu maçlarını oynayacak olan Türkiye, El Salvador, Avustralya ve Kolombiya temsilcileri, U20 Dünya Kupası Trabzon Koordinatörü Metin Kazancıoğlu, Trabzon Medya Sorumlusu Altuğ Atalay, TFF U-20 Dünya Kupası Direktörü Süheyl Önen ve FIFA yetkilileriyle sabah saatlerinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na geldi. Takım yetkilileri saha içinde ve soyunma odalarında incelemelerde bulundu, bol bol fotoğraf çekti. FIFA yetkilileri ise özellikle basın mensuplarının çalışma koşullarıyla ilgili inceleme yaptı.

Heyette bulunan Avusturalya menajeri Simon Roberts, Kolombiya teknik direktörü Carlos Alberto Restrepo, El Salvador takım menajeri Ernosto Gochez Martinez Giovani ve TFF yetkilileri, daha sonra Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenman sahalarını kontrol etti. Heyet öğleden sonra Rize'de incelemelerde bulunacak.

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor FIFA U-20 Dünya Kupası Takımları Avni Aker'i İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement