Fikret Orman: 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde Başarıyı Yakalamak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde Başarıyı Yakalamak İstiyoruz

Fikret Orman: 2016\'da Şampiyonlar Ligi\'nde Başarıyı Yakalamak İstiyoruz

Kuşadası Ticaret Odası'nın düzenlediği Büyük Ege Paneli'ne katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, üç büyük kulübün taraftar derneklerinin temsilcileriyle buluştu.

10.01.2013 17:59

Kuşadası Ticaret Odası'nın düzenlediği Büyük Ege Paneli'ne katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, üç büyük kulübün taraftar derneklerinin temsilcileriyle buluştu. Orman'ın Kaymakam Mustafa Ayhan'ı ziyaretinde Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çakmak, Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Faik Alp, Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Bilgehan Algan da bulundu.

Rakip kulüp taraftarlarının kendisiyle bir araya gelmesine sevindiğini belirten Orman, "Üç camianın büyümesi birbirini büyütür. Sporda barış için özen gösteriyorum. Önümüzdeki hafta Bursa'ya gidip rakibimizle aramızda yıllardır süren gerginliğe son vermeye çalışacağım" diye konuştu. Üç kulüp taraftarının katkılarıyla ilçede okul yapma projesiyle ilgili kendisine bilgi sunulan Orman, "Bu konuda etkinlik düzenlenirse katılırım ama diğer kulüp başkanlarının geleceğini sanmıyorum. Bir araya gelmezler" dedi.

EGE'DE KULÜP ARIYOR

Ziyarette Ege'den bir kulübü pilot takım yapmak istediklerini dile getiren Orman, "Basında yer aldığı gibi Altay'la bir görüşmemiz olmadı. Geçmişte futbola birçok yıldız kazandırıp son dönemde geri kalan Ege'nin büyük bir potansiyeli var. Bu bölgede taraftar sayımız da fazla. Futbolcularımızı A takıma gelmeden oynatacağımız, kendi sistemimizle idare edeceğimiz bir kulüp arıyoruz. Bunun için yatırım yapacağız ama ortaklık kuracağımız camianın ismini değiştirmeyip antrenörlerimizle yetiştirici olacağımız bir sistem oluşturacağız" şeklinde konuştu.

2016'DA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BAŞARI

Kaymakam Mustafa Ayhan'ı ziyaretinin ardından Ticaret Odası Salonu'ndaki panelde taraftarlarla buluşup sorularını yanıtlayan Orman 585 milyon TL olarak devraldıkları kulüp borcunu mayıs ayı sonunda 420 milyon TL'ye indireceklerini söyledi. Kulüp borçlarının 2014-2015 döneminde Eski Başkan Yıldırım Demirören'in alacakları içinde olmak kaydıyla 250 milyon TL'ye gerileyeceğini dile getiren Orman, "Gelirleri arttırmaya çalışıyoruz. Birçok gelirimiz temlikli. Rakiplerimize göre çok kan kaybettik. Göreve geldiğimizde yıllık lisanlı ürün satışlarımız 11 milyon TL, rakiplerimizin 65 milyon TL'ydi. İlk etapta bu rakamı 30 milyon TL'ye çıkardık. Tribün gelirimiz arttı. Sistemli bir şekilde yürürsek önümüz açık. 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı yakalayacak bir kulüp olmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF - Aydın/ Kuşadası

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fikret Orman: 2016'da Şampiyonlar Ligi'nde Başarıyı Yakalamak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement