Fikret Orman'dan Adalı'ya Cevap - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'dan Adalı'ya Cevap

Fikret Orman\'dan Adalı\'ya Cevap

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Serdar Adalı'nın "150 milyon dolar ile geliyoruz" şeklindeki açıklamalarına Bursa'dan cevap verdi.

08.06.2013 19:47

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Serdar Adalı'nın "150 milyon dolar ile geliyoruz" şeklindeki açıklamalarına Bursa'dan cevap verdi. Önemli olanın Beşiktaş'ın kaynaklarını iyi kullanmak olduğunu ifade eden Orman, "Popülizm uğruna yapılan transferlerin Beşiktaş'ı getirdiği yer budur" dedi.

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, 290 kongre üyesinin yer aldığı Bursa Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Adayı Serdar Adalı'nın bir gazetede yer alan "150 milyon dolarla geliyoruz" şeklindeki açıklamalarının sorulması üzerine Orman, "Serdar Adalı'nın projelerini bilmiyorum. Bu ramaklar böyle uçuşuyor da gerçekçiliğine bakmak lazım. Önemli olan Beşiktaş'ın kaynaklarını iyi kullanmaktır. Beşiktaş, zamanında da çok paralarla borçlar içine girdi. Beşiktaş'ın yeni düzenlenen tüzüğü de zaten böyle paraları mümkün kılmıyor. Popülizm uğruna yapılan transferlerin Beşiktaş'ı getirdiği yer budur. TFF Başkanı Demirören ile ilgili sert açıklamalarda da bulunmadım. Genel fikrim neyse onu söyledim" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ ARTIK GÜVENİLİR BİR KURUM"

Beşiktaş'ın son mali durumu ile alakalı Orman, şunları söyledi:

"Mali durumu daha iyi tabii ki. Beşiktaş'ın borç yapısı bir anda her şeyi çözecek durumda değil ama artık 3. şahıslara, bankalar ve devlet haricindeki borçlarımız çok makul seviyelerdedir. Beşiktaş artık kurum itibariyle güvenilir bir kurumdur. ve yolumuza o şekilde devam edeceğiz."

"GÖKHAN TÖRE'Yİ BEŞİKTAŞ'A KATMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu için sona gelindiğini fakat şuanda kamuoyuna açıklanacak bir durumun olmadığını belirten Orman, yeni ismi, önümüzdeki hafta, yada seçimlerden sonra açıklayacaklarını söyledi. Gökhan Töre'nin çok kabiliyetli ve ilgilendikleri bir oyuncu olduğunu ifade eden Orman, "Fakat Beşiktaş takımının bazı disipliner tutumları var. Bizim arkadaşlarımız İnşallah görüşecekler. ve takımımıza katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜMÜZÜN SAYGINLIĞINI KORUMAK ZORUNDAYIZ"

Başkanlık yarışının normal sürecinde gittiğini anlatan Orman, "Biz kulübümüzün saygınlığını korumak zorundayız. ve o şekilde de hareket etmeye çalışıyoruz. Bir hafta sonra peş peşe iki kongremiz var. Biri mali diğeri seçimli kongremiz. Göreve başladığımızdan buyana beraber olduğumuz ve bize çok faydalı olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var. Onun üzerine bir kaç tane katkıda bulunacağız. Camiamızdan insan alacağız. Transferle ilgili de takımımıza katkı sağlayacak tecrübeli insanlar da alacağız" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN KULÜPLERLE İYİ İLİŞKİLER KURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki ilişkilerin sorulması üzerine Orman, "Biz bütün kulüplerle iyi ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Bursa'da Beşiktaş'ın çok fazla derecede taraftarı var. Beşiktaş olarak Türkiye'nin en büyük camiası olarak herkesi kucaklamaya gayret ediyoruz. Bursa ile ilişkilerimiz de gayet iyi gidiyor. Ben Bursa'daki maça geldim. Bursaspor yönetimi ve taraftarı bizi gayet iyi karşıladılar. Hiç bir taşkınlık, küfür olmadı. Şu anadaki durumdan gayet memnunum. İnşallah tansiyon daha da aşağıya iner. Her takım birbirinin maçlarına gidebilir. Centilmence sahada yapılan mücadeleler olur" yorumunda bulundu.

Bu arada Başkan Orman, aralarında Bursa Valisi Vedat Müftüoğlu'nun da bulunduğu 36 yeni kongre üyesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman'dan Adalı'ya Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement