"File"De Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika
Spor

"File"De Devir Teslim Yapıldı

"File"De Devir Teslim Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu'nda (TVF) Erol Ünal Karabıyık, görevini yeni seçilen başkan Özkan Mutlugil'e devretti.

03.10.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu'nda (TVF) Erol Ünal Karabıyık, görevini yeni seçilen başkan Özkan Mutlugil'e devretti.

Federasyonun 3. Olağan Genel Kurulu'nda Özkan Mutlugil'in başkanlığa seçilmesinin ardından bugün devir teslim töreni gerçekleştirildi. TVF'nin Beştepe'deki binasında yapılan törene Erol Ünal Karabıyık ve Mutlugil'in yanı sıra, Mutlugil'in yönetim kurulu listesinden Mustafa Ekşi, Ahmet Göksu ve Bahar Mert Üçoklar, (A) Milli Bayan Takımı Antrenörü Marco Motta, (A) Milli Erkek Takımı Antrenörü Veljo Basic ile federasyon personeli katıldı.

Devir teslim töreni öncesinde Erol Ünal Karabıyık, federasyon personeline duygusal bir veda konuşması yaptı. Göreve geldiği günden bugüne tüm hizmetleri için personele teşekkür eden Karabıyık'ın konuşması sırasında salonda bulunanlar gözyaşlarını tutamadı.

Ardından salona gelen yeni başkan Özkan Mutlugil'e başkanlık görevini devreden Karabıyık, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Sonuna kadar arkanızda, voleybolun yanında olmaya devam edeceğim. Yeni federasyon başkanına bundan sonraki hizmetlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.

Karabıyık, federasyon personeline seslenerek, "Özkan Mutlugil federasyonun içinden biri, kendisini zaten tanıyorsunuz. Bundan sonra da kendisine en üst seviyede hizmet edeceğinizden kuşkum yok. O da aynı şekilde voleybola en üst seviyede hizmet edecektir" diye konuştu.

Olağan Genel Kurul'dan çıkan sonuçla ilgili "olağanüstü" huzurlu olduğunu dile getiren Karabıyık, "Sonuçla ilgili hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Tüm branşlara örnek olacak bir genel kurul geçirdik. Sizlerin huzurunda başkanlığı devrediyorum" ifadelerini kullandı.

TVF Başkanı Mutlugil ise şunları söyledi:

"6 yıl birlikte çalıştığım başkanımızın voleybola büyük katkısı var. Birlikte oluşturduğumuz plan ve projelerin hepsi devam edecek. Sayın Karabıyık'a katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyor ve hayatında başarılar diliyorum."

-Motta: "Yaptıklarınızı kimse silemez"-

Törenden önce kısa bir konuşma yapan (A) Milli Takım Antrenörü Marco Motta, Karabıyık'a hitaben, "2006 ile 2012 yılı arasında yaptıklarınız çok zor işlerdi. Türk voleybolu şu an çok farklı bir yerde" dedi.

Elde edilen başarıların Karabıyık ve ekibinin, tüm federasyon olarak yaptığı işlerin başarısı olduğunu dile getiren Motta, "Şu anda insanlar üzgün olabilirler ama ileride bu dönemi daha iyi değerlendirecekler. Bu dönemde yapılanları, yaptıklarınızı kimse silemez" diye konuştu.

Muhabir: İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'File'De Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement