Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları, şampiyonayı dördüncü tamamladı.
FIVB Milletler Ligi üçüncülük maçında Türkiye, Sırbistan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu'nun ev sahipliğinde yapılan maçta Türkiye rakibi Sırbistan'a 3-0 yenilerek FIVB Milletler Ligi'ni dünya dördüncüsü olarak tamamladı. Sırbistan ise Milletler Ligi'ni üçüncü bitirerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Zehra Güneş'in maçta gösterdiği mücadele voleybolseverler tarafından takdir topladı. Gösterdiği yüksek eforlu mücadeleden dolayı nefes nefese kalan Güneş için sosyal medyada övgü sözleri sarf edildi.


Son Dakika › Spor › Filenin Sultanları üçüncülük maçında yenilse de sosyal medyada gündem Zehra Güneş oldu! Mücadelesi takdir topladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.