Fişleri Gösteren Minik Taraftar Hikmet Karaman'dan Transfer İstedi - Son Dakika
Spor

Fişleri Gösteren Minik Taraftar Hikmet Karaman'dan Transfer İstedi

Fişleri Gösteren Minik Taraftar Hikmet Karaman\'dan Transfer İstedi

Gaziantepspor antrenmanını izlemek için tesislere gelen küçük bir taraftar ve teknik direktör Hikmet Karaman arasında geçen diyalog hem güldürdü, hem düşündürdü.

06.07.2012 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor antrenmanını izlemek için tesislere gelen küçük bir taraftar ve teknik direktör Hikmet Karaman arasında geçen diyalog hem güldürdü, hem düşündürdü.

Akşam saatlerinde yapılan antrenman için Celal Doğan Tesisleri'ne gelen 14 yaşlarındaki Orhan Yıldırım antrenmanın ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman ile hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Fotoğraf çektiren Orhan Yıldırım daha sonra Karaman'a "Hocam transferde kimler var? Transferler ne zaman olacak?" diye sordu. Bunun üzerine tecrübeli teknik adam, "Yeteri kadar para bulursak güzel transferler yapmayı hedefliyoruz" cevabını verdi. Bunun üzerine çaycı olduğu öğrenilen Orhan Yıldırım cebindeki fişleri çıkararak, "Hocam ben takımıma destek olmak için Gaziantepspor Store'den alışveriş yapıyorum. Takımıma bu şekilde destek olmaya çalışıyorum. Söyleyin herkes bu takıma destek olsun" dedi. Duydukları ve gördüğü fişler karşısında duygulanan Hikmet Karaman, "Keşke herkes senin gibi düşünse ve bu takıma bir şekilde destek olsa. Seni kutluyorum ve helal olsun sana" diyerek küçük taraftara bir forma hediye edilmesi için kulüp çalışanlarına hemen talimat verdi. Antrenmanı takip eden muhabirlerle de konuşan Hikmet Karaman, "Kıt imkanlarıyla, sırf takımı transfer yapsın, takımıma destek olayım diye bu davranışı sergileyen taraftarımızı kutluyorum. Bu çocuğun düşüncesiyle herkes hareket ederse bu takıma sahip çıkarsa o zaman bir yerlere varabiliriz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fişleri Gösteren Minik Taraftar Hikmet Karaman'dan Transfer İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement