Fıtına'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız - Son Dakika
Spor

Fıtına'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız

Fıtına\'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız

Ersun Yanal dur durak dinlemiyor.

07.03.2017 13:20

Ersun Yanal dur durak dinlemiyor... her fırsatta yurt dışında 50'inci yılın Trabzonspor'unu kurmak için oyuncu arıyor. Tecrübeli teknik adam Cumartesi günü en son Wisla'nın, Piast'ı deplasmanda 2-1 yendiği maçı canlı izledi. Ersun Yanal maçtan sonra daha önce Trabzonspor forması giyen Wisla'nın iki yıldızı Glowacki ve Brozek ile bir araya geldi. Bir süre sohbet etti.



Ersun Yanal aslında maça Wisla'nın orta saha oyuncusu Petar Brlek'i izlemeye gitmişti. Ev sahibi ekibin 22 yaşındaki kaptanı Radoslaw Murawski de gözüne çarptı. Ersun Yanal'ın Glowacki ve Brozek' den bu iki oyuncu ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Petar Brlek kimdir?

23 yaşındaki Hırvat oyuncu orta sahada forma giyiyor. 1.80 boyundaki Petar Brlek, NK Varazdin ve Slaven Belupo takımlarının altyapısında yetişti. 2016 yılında Wisla Krakow'a transfer oldu. Bu sezon 24 maça çıkan Slaven Belupo, 5 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Slaven Belupo'nun transfermarkt değeri 600 bin Euro olarak gösteriliyor. Slaven Belupo'nun takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



Fıtına'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız

Radoslaw Murawski kimdir?

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Piast Gliwice takımında forma giyiyor. Bu takımın altyapısında yetişen Piast Gliwice, bu sezon 25 maça çıktı. 1 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi. Piast Gliwice'ın transfermarkt değeri 600 bin Euro olarak gösteriliyor. Piast Gliwice'ın sözleşmesi 2018 yılına kadar.



Fıtına'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız



Kaynak: Fotospor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fıtına'dan 50. Yıl Kadrosuna İki Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement