Flamengo, Fenerbahçe'nin gündemindeki Jorge Jesus'un sözleşmesini uzattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Flamengo, Fenerbahçe'nin gündemindeki Jorge Jesus'un sözleşmesini uzattı

Flamengo, Fenerbahçe\'nin gündemindeki Jorge Jesus\'un sözleşmesini uzattı
08.06.2020 13:09  Güncelleme: 01:15

Brezilya ekibi Flamengo, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un sözleşmesi 1 yıl uzattığını açıkladı.

Brezilya kulübü Flamengo'da Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Flamengo Kulübünden yapılan açıklamada, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 65 yaşındaki teknik direktörün kontratının 2021'e kadar uzatıldığı duyuruldu.

Brezilya ekibinde Haziran 2019'da göreve başlayan Jesus, daha önce Benfica, Sporting Lizbon, Braga ve Vitoria Guimaraes gibi ülkesinin önde gelen kulüplerinde ve Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımında görev yaptı.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDEYDİ

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus da bulunuyordu.

Kaynak: Dugout

Son Dakika Spor Flamengo, Fenerbahçe'nin gündemindeki Jorge Jesus'un sözleşmesini uzattı - Son Dakika


Advertisement