Fransa'da Süper Kupa Paris Saint-Germain'in Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fransa'da Süper Kupa Paris Saint-Germain'in Oldu

04.08.2018 17:08  Güncelleme: 19:46

Fransa Süper Kupasında Paris Saint-Germain, Monaco'yu 4-0 mağlup ederek kupaya uzandı.

Çin'de oynanan Fransa Süper Kupa maçında Monaco'yu 4-0 mağlup eden Paris Saint-Germain, kupayı üst üste 6'ncı kez müzesine götürdü.

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen organizasyonda, geçen senenin kupa ve lig şampiyonu PSG ile ligi ikinci sırada tamamlayan Monaco, Çin'in Shenzhen kentindeki Universiade Spor Merkezi'nde karşılaştı.

Fransa'da Süper Kupa Paris Saint-Germain'in Oldu

PSG, İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

Maça hızlı başlayan PSG, 33. dakikada frikikten Angel Di Maria, 40. dakikada ise Christopher Nkunku'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Fransa'da Süper Kupa Paris Saint-Germain'in Oldu

PSG, ÜST ÜSTE 6'NCI KEZ KUPAYI MÜZESİNE GÖTÜRDÜ

İkinci yarıda da oyunu kontrolü altında tutan ve kontrataklarla etkili olan PSG, 67. dakikada Timothy Weah ve 90+2'nci dakikada bir kez daha sahneye çıkan Di Maria'nın ağları sarsmasıyla mücadeleden 4-0 galip ayrıldı. PSG, üst üste 6'ncı, toplamda ise 8'inci kez organizasyonda kupanın sahibi oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fransa'da Süper Kupa Paris Saint-Germain'in Oldu - Son Dakika


Advertisement