Fransız Basınında Bilic ve Gourcuff İddiaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fransız Basınında Bilic ve Gourcuff İddiaları

02.05.2015 12:28

Fransız spor basınında Marsilya'nın yeni tekik direktörünün Slaven Bilic olacağı, Lyon futbolcusu Yoann Gourcuff'un da Beşiktaş'a geleceği yazıldı.

Beşiktaş yönetimi transfer iddialarını her gün inatla yalanlasa da, yurt dışı kaynaklı haberler siyah - beyazlıların gelecek sezon için çalışmalar yaptığını ortaya çıkarıyor. Beşiktaş'la ilgili son iddia ise Fransa'dan geldi.

Slaven Bilic'i yeni sezonda Marsilya'ya gönderen Fransız RMC radyosu ile spor gazeteleri, Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yoann Gourcuff'u Beşiktaş'a gönderdi.

2010-11 sezonunda 22 milyon euro'ya Lyon'a transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun menajerinin bir süredir Atletico Madrid'in kapısında olduğu ama görüşmelerden bir sonuç alınamadığının iddia edildiği haberde, "Uzun süredir Gourcuff'u İstanbul'da yaşamaya ikna etmeyi hayal eden Beşiktaş, bu yarışta artık yalnız kaldı. Körfez ülkelerine gidip Avrupa futbolunun uzağında kalmak istemiyorsa Yoann Gourcuff, İstanbul'u seçecek" denildi. Hücuma yönelik orta saha oyuncusu Gourcuff, Lyon formasıyla 89 maçta görev yaptı, 14 de gol attı.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fransız Basınında Bilic ve Gourcuff İddiaları - Son Dakika


Advertisement