Fransız devi Olympique Lyon, Dimitrios Pelkas için geliyor - Son Dakika
Spor

Fransız devi Olympique Lyon, Dimitrios Pelkas için geliyor

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Dimitrios Pelkas'a Fransız devi Lyon talip oldu. Takımın yeni hocası Peter Bosz'u Pelkas'la yakından ilgilendiği belirtildi. Fransız basınında çıkan haberlere göre; hücumda çok yönlü bir oyuncu arayan Lyon, Pelkas için ilk temasını kuracak.

04.06.2021 17:35  Güncelleme: 17:57

Sarı-Lacivertliler'de geride bıraktığımız sezonda Altay, Szalai ve Ozan'la birlikte yıldızı parıldayan az sayıdaki futbolculardan olan Yunan futbolcu Pelkas, Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lyon'un dikkatini çekti. Takımın başına geçen Bosz'un Pelkas'la yakından ilgilendiği belirtildi. Çok yönlü bir hücum oyuncusu arayan Lyon, Pelkas için teklif sunmaya hazırlanıyor.

10 MİLYON EURO VEREN ALIR

Yunan yıldız bu sezon Fenerbahçe 'de kanatların yanı sıra forvet arkasında görev yapmış, 34 resmi maçta 8 gol, 8 asistlik katkı sağlamıştı. Sarı Lacivertliler, Pelkas için PAOK'a 2 milyon Euro bonservis ödemişti. Yönetimin 27 yaşındaki futbolcu için kapıyı 10 milyon Euro'dan açacağı belirtildi. Fenerbahçe, bu paranın altına inmeyi düşünmüyor.

Fransız devi Olympique Lyon, Dimitrios Pelkas için geliyor

Son Dakika Spor Fransız devi Olympique Lyon, Dimitrios Pelkas için geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement