Fulham Puanı Bent ile Kaptı - Son Dakika
Spor

Fulham Puanı Bent ile Kaptı

Fulham Puanı Bent ile Kaptı

Premier Lig'de 25. haftanın kapanış maçında lig sonuncusu Fulham'ı konuk eden Manchester United uzatma dakikalarında Darren Bent'in golüne engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

09.02.2014 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Old Trafford'da oynanan maçın ilk yarısını 19. dakikada Steve Sidewell'in golüyle 1-0 önde tamamlayan lig sonuncusu Fulham karşısında 78. dakikada Van Persie ile beraberliği yakalayan Manchester United, 2 dakika sonra Michael Carrick ile skor üstünlüğünü eline geçirdi.

Ancak karşılaşmada son sözü Fulham söyledi ve ikinci yarıda oyuna giren golcüsü Darren Bent'in 5 dakikalık uzatmanın 4. dakikasında kaydettiği golle United deplasmanından 1 puanla dönemeyi başardı ve 5 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Fulham bu beraberliğe rağmen 20 puanla ligin dibinden kurtulamazken, haftayı 41 puanla tamamlayan ve son 6 haftada 10 puan kaybeden Manchester United lider Chelsea'nin 15 puan, Şampiyonlar Ligi katılım hakkını elde edebilmesi için ligi bitirmesi gereken 4. basamakta bulunan Liverpool'unsa 9 puan gerisinde 7. sırada yer aldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fulham Puanı Bent ile Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement