Futbol: Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Futbol: Hazırlık Maçı

Futbol: Hazırlık Maçı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, Kazakistan'ın 1.Lig takımlarından Tobol ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı.

08.01.2013 14:10

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, Kazakistan'ın 1. Lig takımlarından Tobol ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı.

Devre arası kamp çalışmaları Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdüren Orduspor, Tobol ile Manavgat'ın Titreyengöl mevkisinde bulunan Blue Waters Otel'in futbol sahasında karşılaştı.

Her iki takımın da birçok futbolcuyu deneme fırsatı bulduğu maça daha etkili başlayan Orduspor, 38. dakikada Nizamettin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Tobol'dan Dokic, 45. dakikada kazanılan penaltıyı golü çevirince durum 1-1 oldu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Orduspor, 63. dakikada Murat'ın golü ile yeniden öne geçti. 70. dakikada Orduspor defansı Dokic'i düşürünce, hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Bogayev, topu filelere göndererek takımı adına eşitliği sağladı: 2-2.

75. dakikada Orduspor'un kazandığı penaltıyı ise Abdullah Kayalı kullandı. Abdullah, topu filelere gönderince Orduspor bir kez daha öne geçti: 3-2.

Başka gol olmayınca maç, Orduspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement