Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Gölbek: "Türk futbolu birkaç büyük takımdan ibaret değil, Türk futbolunda iyi niyetle, kıt imkanlar, kıt yaygın basın desteğiyle ama büyük bir özveriyle hiz...

21.10.2013 16:43

Kardemir Karabük spor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, "Türk futbolu birkaç büyük takımdan ibaret değil, Türk futbolunda iyi niyetle, kıt imkanlar, kıt yaygın basın desteğiyle ama büyük bir özveriyle hizmet vermek için çaba gösteren kulüpler, camialar var" dedi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta 2-1 yenildikleri Galatasaray maçında buldukları net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor'un bir maçını daha 11 kişi olarak tamamlayamadığını anlatan Gölbek, "Galatasaray maçının başından itibaren Kardemir Karabükspor'u  ince  ince doğrayan ve en sıkıntılı alanlarda tüm takdir haklarını Galatasaray yönünde kullanan orta hakem Mustafa İlker Coşkun, sonunda sarı kartın bile zor verilebilecek bir pozisyonun önüne, arkasına bakmadan kırmızı kartını çıkarttı ve takımımızı sahada 10 kişi bıraktı. Takımımızın her maçını 10 kişi ile tamamlamak zorunda bırakılması, sanıyoruz spor kamuoyunun dikkatini çekecek ölçüye varmıştır" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un bundan sonraki maçlarını iyi izlemek gerektiğini kaydeden Gölbek, sözlerini şöyle tamamladı:

"İstanbul basını, yorumcuları, sırf Galatasaray'ı kollamak, Galatasaray karşısında takımımızın çok üstün futbolunu ve uğradığı hakem baskısını gözden kaçırmak için maçı sistemli biçimde manipule etmekten geri kalmadılar. Bazı futbolcularımızı da adeta hakemlere hedef gösterdiler. Türk futbolu birkaç büyük takımdan  ibaret değil, Türk futbolunda iyi niyetle, kıt imkanlar, kıt yaygın basın desteğiyle ama büyük bir özveriyle hizmet vermek için çaba gösteren kulüpler, camialar var. Bunların gözardı edilmesi, bunların hakemlerce ezilerek, hakemlere ezdirilerek, sonuca gidilmeye çalışılması hatadır ve biz  bu hatadan tüm futbol paydaşlarının kısa sürede döneceğine inanıyoruz, inanmak istiyoruz." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement