CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubunda mücadele edecek Konak Belediyespor'a başarılar diledi.
Konak Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun yarın Bosna Hersek'te başlayacak Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele edecek Konak Belediyespor'a başarılar dilediği bildirildi.
Kılıçdaroğlu'nun yayımladığı mesajda "Hem kadınımızın bu alandaki başarısı hem İzmir ve Türkiye'nin aydınlık yüzü UEFA turnuvasında gururumuz olacak. İçtenlikle başarılar diliyor, bayramlarını kutluyor, bu noktaya gelinmesinde emeği olan herkese sevgilerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdiği kaydedildi. - İzmir
Son Dakika › Spor › Futbol: UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.