Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Körfez Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Köse: "Maçın sonucunu kestirmek çok mümkün değil ama kente bir heyecan katacak olmak bizim için sevindirici"

17.09.2013 16:11

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü'nün basın sözcüsü Oktay Köse, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesi kapsamında Medical Park Antalyaspor'la eşleşmelerine ilişkin, "Maçın sonucunu kestirmek çok mümkün değil ama kente bir heyecan katacak olmak bizim için sevindirici" dedi.

Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların üst düzey bir rakiple mücadele edecek olmasının onlara tecrübe katacağını belirterek, eşleşmenin ekibe ayrı bir heyecan vereceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini anlatan Köse, "Bu eşleşme kente de bir heyecan katacak. Karşılaşmada futbolcularımız daha istekli ve arzulu olacaklardır. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Maçın sonucunu kestirmek çok mümkün değil ama kente bir heyecan katacak olmak bizim için sevindirici. Hayırlısı olsun" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement