Futsal Milli Takımı'nın Hazırlık Kampı - Diyarbakır - Son Dakika
Spor

Futsal Milli Takımı'nın Hazırlık Kampı - Diyarbakır

Futsal Milli Takımı'nın Diyarbakır'da 29 Ekim'de başlayan hazırlık kampı yarın sona erecek.

01.11.2017 23:07

Futsal Milli Takımı'nın Diyarbakır'da 29 Ekim'de başlayan hazırlık kampı yarın sona erecek.

Program kapsamında Futsal Milli Takımı, Dicle Üniversitesi (DÜ) Futsal takımıyla, DÜ Kapalı Spor Salonunda hazırlık maçı yaptı.

Türkiye Futsal Milli Takımı Teknik Direktörü Sercan Görgülü AA muhabirine, Milli Takım olarak Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde kamp yapma projelerinin ilkini Diyarbakır'da gerçekleştirdiklerini belirtti.

Anadolunun farklı illerinde bu tür organizasyonları yaparak Futsal'la ilgili farkındalık yaratmayı amaçladıklarını kaydeden Görgülü, Futsal'a yatkın oyuncuların milli takıma kazandırılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Bölgede yetişen üç oyuncularının Futsal Milli Takımı kadrosunda yer aldığını aktaran Görgülü, " Bugün Dicle Üniversitesi Futsal Takımıyla bir hazırlık maçı oynayacağız. İki takıma da başarılar diliyorum. Biz 2020 dünya şampiyonası elemelerine hazırlanıyoruz. Bu kampın amacıda oraya en iyi şekilde hazırlanabilmek."

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölüm Başkanı ve eski süper lig hakemi Nihat Mızrak da iki oyuncularını milli takıma gönderdiklerini ifade ederek, "Diyarbakır da ki çocuklarımızın futbolla özdeşleşmesi ve milli takımı izlemesini istedik." dedi.

Hazırlık maçını TFF Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

Futsal Milli Takımı\'nın Hazırlık Kampı - Diyarbakır
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futsal Milli Takımı'nın Hazırlık Kampı - Diyarbakır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement