G.saray Başkent'te Moral Arıyor - Son Dakika
Spor

G.saray Başkent'te Moral Arıyor

G.saray Başkent\'te Moral Arıyor

Spor Toto Süper Lig'de 25.hafta Maçında Ankaragücü ile Galatasaray Karşı Karşıya Gelecek.

13.03.2011 09:59

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 15:00'de oynanacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Volkan Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak.

Lig Tv'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ RÖVANŞI DA VERMEK İSTEMİYOR

Geçtiğimiz hafta Konyaspor'u deplasmanda mağlup eden Ankaragücü kendisi gibi iyi bir sezon geçiremeyen Galatasaray'ı devirmek istiyor. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ilk maçta sarı-kırmızılı rakibini 4-2 mağlup eden Ankaragücü kazanarak hemö çıkışını sürdürmek, hem de moral bulmak istiyor.

Başkent temsilcisi Ankaragücü'nde son antrenmana Robert Vittek ve Metin Akan katılmazken, tedavileri devam eden Güven, Cerny, Aydın, Murat ve İshak ise takımdan ayrı çalıştı.

ASLAN DERBİ ÖNCESİ MORAL ARIYOR!

Çalkantılı bir sezon geçiren Galatasaray, Ankaragücü maçından çok önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisini düşünüyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da iyi oynayan Galatasaray, deplasmanlarda oldukça kötü bir performas gösteriyor. Sarı-kırmızılar bu kez derbi öncesinde deplasmanda kazanarak moral bulmak istiyor.

Galatasaray'da Başkent kafilesinde Sabri ve Serkan'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Baros da yer almazken, kadrodaki 20 futbolcu şunlar: Aykut, Ufuk, Zapata, Neill, Çağlar, Gökhan, Aydın, Barış, Arda, Mustafa, Ayhan, Cana, Pino, Hakan, Yekta, Stancu, Emre, Servet, Kazım, Kewell. Bu arada kaptan Arda Turan da uzun bir süre sonra kadroda yer aldı.

Sarı-kırmızılılarda Colin Kazım, Culio, Sabri Sarıoğlu (sakat), Serkan Kurtuluş, Yekta Güngör, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Mustafa Sarp'tan biri Ankaragücü maçında sarı kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde takımlarını yalnız bıracak.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11'LER

ANKARAGÜCÜ

Özden

Uğur

Rajnoch

Zewlakow

Kulukowski

Gabric

Adem

Sapara

Serdar Özkan

Sestak

Fatih Tekke

GALATASARAY

Zapata

Neill

Gökhan

Servet

Hakan Balta

Ayhan

Cana

Mustafa Sarp

Pino

Emre Çolak

Stancu

STAT: Ankara 19 Mayıs

SAAT: 15:00

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: Lig Tv & Sporx Canlı Anlatım Servisi

GALATASARAY AÇIK ARA ÖNDE

Galatasaray ile Ankaragücü, bugün ligde 92. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde şimdiye dek yapılan 91 maçta Galatasaray'ın galibiyet sayısında 57-15 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor.

Taraflar 19 maçta ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın attığı toplam 184 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 78 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Ankaragücü 4-2 kazandı.

ANKARA'DAKİ MAÇLAR

Galatasaray ile Ankaragücü, lig tarihinde şimdiye dek Ankara'da 45 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, genel toplamdaki üstünlüğünü deplasmanda da göstererek, rakibine galibiyet sayısında 22-12 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara'daki 11 maçta ise eşitliği bozamazken, Galatasaray 70, Ankaragücü 45 gol attı. Geçen sezon Ankara'da yapılan maçı başkent temsilcisi 3-0 kazandı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, Ankaragücü karşısında lig tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 1992-93 sezonun son haftasında, Ankara'da 8-0 yenerek elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla sezonu Beşiktaş'ın önünde averajla şampiyon olarak kapatmıştı. "Cim Bom" ayrıca, 1995-96 ve 1999-2000 sezonlarında 5-0'lık farklı skorlu galibiyetler elde etti. Ankaragücü ise Galatasaray karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini geçen sezon Ankara'daki maçta 3-0 ile elde etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.saray Başkent'te Moral Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement