Galatasaray'a Transferde Müjde | Gözden Çıkardılar - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Transferde Müjde | Gözden Çıkardılar

Galatasaray\'a Transferde Müjde | Gözden Çıkardılar

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Mevlüt Erdinç'in takımı Saint Etienne'den önemli bir transfer hamlesi geldi.

02.08.2014 17:46

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği bilinen Mevlüt Erdinç transferinde sarı kırmızılıları heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor.

Mevlüt Erdinç'in kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu her fırsatta belirten Saint-Etienne yöneticileri, Mevlüt'ün yerine birisini transfer etmeden onun gidişine izin vermelerinin mümkün olamayacağını açıklamıştı. Bu yüzden Galatasaray ile görüşmeleri tıkanma noktasına gelen kulüpten önemli bir transfer hamlesi geldi.

Geçen sezonu Yoseph Yobo ve Johan Elmander'in de forma giydiği Norwich City'de tamamlayan Ricky van Wolfswinkel, adım adım St.Etienne'ye doğru gidiyor. Geçen sezon Premier Lig'de 27 maçta forma giyen Hollandalı van Wolfswinkel için harekete geçen St.Etienne, 25 yaşındaki yıldız için Norwich City'e tekliflerini iletti.

BBC Radyo'ya açıklamalar yapan Norwich City teknik direktörü Neill Adams, "van Wolfswinkel Saint-Etienne ile görüşüyor. Fakat bu anlaşmaların birçok farklı yönü vardır. Eğer transfer sonuçlanmazsa Ricky takıma geri dönecek. " şeklinde konuştu ve van Wolfswinkel'in 1 yıllığına kiralık olarak Saint Etienne'ye transfer olmak üzere olduğunu belirtti.

Bu gelişme Saint Etienne'in Mevlüt'ü artık elden çıkarabileceği şeklinde yorumlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Transferde Müjde | Gözden Çıkardılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement