Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Spor

Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu

Süper Ligde 31. haftanın kritik maçında Galatasaray-Beşiktaş derbisini ev sahibi Galatasaray 2-0 kazandı. Sarı kırmızılı ekip bu sonuçla 63 puanı bulunan lider Medipol Başakşehir ile puanını eşitledi ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Bu derbide Türk Telekom Stadı en yüksek seyirci sayısına ulaştı. Derbiyi 51.578 seyirci takip etti.

05.05.2019 17:46  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Onyekuru ve 55. dakikada Fernando kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını lider Medipol Başakşehir ile birlikte 63 yapıp, averajla liderlik koltuğuna otururken, Beşiktaş 59 puanda kalarak zirve yarışında yara aldı.

Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu

NECİP UYSAL VE BURAK YILMAZ 300'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI

Beşiktaşlı futbolculardan Necip Uysal ve Burak Yılmaz için derbi maçın ayrı bir önemi var. Necip Uysal, Galatasaray'a karşı ilk 11'de sahaya çıkarak Beşiktaş forması altındaki 300'üncü maçına çıkarken, Burak Yılmaz ise ligdeki 300'üncü maçına çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş geçen hafta 300'üncü maçında sahaya süremediği için medya önünde özür dilediği Necip'i Galatasaray kaşısında ilk 11'e koydu.

GALATASARAY'DA MITROGLOU, NDIAYE VE SİNAN KADRODA YOK

Galatasaray'ın cuma günü yaptığı antrenmanda sakatlanan Kostas Mitroglou, sarı kırmızılı takımın derbi kadrosunda yer almadı. Kadroda yer almayan diğer isimler ise Sinan Gümüş ve Badou Ndiaye oldu.

Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu

DERBİYE YOĞUN İLGİ

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi mücadelesinde iki takım taraftarları yoğun ilgi gösterdi. İki takım taraftarları kendilerine ayrılan bölümleri hınca hınç doldurdu ve maç boyunca takımlarına destek verdi.

JOSEF SURAL UNUTULMADI

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde, hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu Çek futbolcu Josef Sural için saygı duruşunda bulunuldu. Galatasaraylı taraftarlar, "Başın sağ olsun Alanyaspor. #JosefSural" yazılı bir pankart açtı.

Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş\'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu

Son Dakika Spor Dev Derbide Galatasaray Evinde Beşiktaş'ı 2-0 Yendi, Liderlik Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • HAS CİMBOMLU : sadece maç kazandık hakettik mi bilmem birşey oynandı ama adı futbol değildi herşeyin hayırlısı olsun 1 3 Yanıtla
  • Bekmez: ASLAN CIMBOM 1 0 Yanıtla
  • ASLANNN: Fatih hocaya haftalar once hocam, 8 puan fark var basaksehir ile aranizda kapanirmi demisti hocada 8 degil 18 olsa yine kapanir demisti ve kapandi.. Oyle veya boyle bjkyi yendikkkk aslanlar gibide lider oldukkk 0 0 Yanıtla
  • Bekmez: ASLAN CIMBOM 0 0 Yanıtla
  • hakan hakan: galatasaraymı yabancı bir takımmı ... bu ne kardeşim bir tane türk yok 0 0 Yanıtla
  • hkjkjt: iyi 0 0 Yanıtla
  • musti: badou ndiaye sakat mı aceba? 0 0 Yanıtla
  • Sd: Ezerek yendi boşuna tantana yok 0 0 Yanıtla
  • Misafir: Bir izleyici olarak futbol izlemedim..boşuna giden 90 dakika..insan mac izlerken zevk almalı,heyecanlanmadı.. hiçbiri yoktu.var mı y9k mu ile geçen bir mac.. 0 0 Yanıtla
  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.


Advertisement