Galatasaray'da Dursun Özbek'in İlk Rakibi Adnan Öztürk Olacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek'in İlk Rakibi Adnan Öztürk Olacak

Galatasaray'da 13 Ocak'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda Dursun Özbek'in ilk rakibi Adnan Öztürk olacak.

19.12.2017 10:38  Güncelleme: 10:54

Galatasaray'da adeta kaos yaşanıyor. Teknik Direktör Igor Tudor'un geleceği için toplanan yönetim kurulundan hem Tudor ile ayrılık hem de 13 Ocak'ta olağanüstü seçimli genel kurul kararı çıktı. Camiada gözler teknik direktör adaylarının yanı sıra bir anda başkanlık makamına çevrildi. Kulislerde, olağan genel kurulda başkan adayı olacağını açıklayan Adnan Öztürk'ün başkanlık için adaylığını koyacağı konuşuluyor. Öztürk'ün mevcut Başkan Dursun Özbek'in ilk rakibi olmasına büyük bir olasılık gözüyle bakılıyor.

GALATASARAY LİSESİ ÇIKIŞLI

1963 Düzce doğumlu olan Adnan Öztürk, ilköğretimi Düzce Namık Kemal İlkokulu'nda tamamladı. 1982'de Galatasaray Lisesi'ne giren Öztürk, İstanbul Teknik Üniversitesi petrol mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1988 yılında İstanbul Üniversitesi üst düzey yöneticilik programını tamamlayan Öztürk, dünyanın önde gelen çelik firmalarından birinde kariyerine başladı. Öztürk, halen bu şirkette Akdeniz-Ortadoğu ve Türkiye Gelişimi'nden Sorumlu Başkan olarak görevine devam ediyor.

GALATASARAY'DA YÖNETİCİLİK YAPTI

Adnan Öztürk, 2004-2006 yılları ve 2011-2013 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Öztürk, aynı zamanda Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti, Galatasaray Yardımlaşma Sandığı Mütevelli Heyeti, Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu üyesi ve Galatasaray Onur Madalyası sahibi.

Galatasaray\'da Dursun Özbek\'in İlk Rakibi Adnan Öztürk Olacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Dursun Özbek'in İlk Rakibi Adnan Öztürk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kırtoş kerim: galatasaray ŞU LİSELİLERDEN KURTULMAYIP HALKIN TAKIMI OLMADIKÇA İFLAH OLMAZ 8 0 Yanıtla
  • ben de adayım: inşallah öyle zengin biri başkan olur ilk transferi c.ronaldo ve messi ikilisi olur. bu kadar hayal yeter bize türkiye kupasında bucasporu dağıtcaz 4 1 Yanıtla
  • GAGGOŞ KERİM: G.S BAŞKANI LİSELİLERDEN SEÇİYORSA TARAFTARIDA LİSELİLERDEN SEÇSİN 3 2 Yanıtla
  • Ksy81: Akıllı yönetici para ise yaramıyor uyanık hesap bilen 0 0 Yanıtla

Advertisement