Galatasaray'da Beklenen Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Beklenen Oldu

Galatasaray\'da Beklenen Oldu

Helvacı'dan Tehdit Gibi Açıklama

25.01.2011 18:23  Güncelleme: 18:42

Galatasaray'da neşter vuruldu !..

Galatasaray yönetiminde yaşanan sorunlar sonrası beklenen gelişmeler yaşandı.. Başkan Adnan Polat'ın istifası istediği isimlerden Mehmet Helvacı, ikinci başkanlık görevinden alındı..

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Mehmet Helvacı'nın yerine ikinci başkanlığa Işın Çelebi getirildi. Genel Sekreter ise Ali Haşhaş oldu.

Yönetim Kurulu sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Helvacı, şu açıklamaları yaptı: "Güzel bir toplantı oldu. Başkanla birbirimize söyleyeceğimiz şeyler vardı, onları söyledik. Gayet sakin bir toplantı oldu. Daha sonra başkan yeni bir görev dağıtımı yaptı.

Benim artık bu görevde olmamı istemediğini söyledi. Oylaması daha yapılmadı gerçi ama bundan sonra ikinci başkan olmayacağım. Verilen imzalara da bakacağız. Bir takım sıkıntılar omuzlarımdan kalktı. Artık daha rahat konuşabileceğim bazı şeyleri. Galatasaray'la ilgili daha rahat sohbet etme imkanı bulacağım."

Öte yandan Mehmet Helvacı, ilerleyen günlerde geçen hafta Adnan Polat'ın düzenlediği basın toplantısına cevaben bir açıklama yapacağını da belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Beklenen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement