Galatasaray'ın Yeni Transferi Bruma İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'ın Yeni Transferi Bruma İlk Antrenmanına Çıktı

Galatasaray\'ın Yeni Transferi Bruma İlk Antrenmanına Çıktı
04.09.2013 20:10  Güncelleme: 10:38

Sarı kırmızılı takımla ilk idmanına çıkan Portekizli futbolcunun kısa sürede takıma adapte olduğu gözlendi.

Galatasaray'da BRUMA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı kırmızılı takımın yeni transferi Bruma da yer aldı. Galatasaray'la ilk idmanına çıkan Portekizli futbolcunun kısa sürede takıma adapte olduğu gözlendi. Bruma'nın fiziksel olarak da oldukça fit olması dikkatlerden kaçmadı. Sözleşmesi uzatılan Aydın Yılmaz da takımla birlikte çalıştı.

Milli takımlarda bulunan oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde dar alanda pas çalışması yapılırken, ana bölümde ise çift kale maç gerçekleştirildi.

Bu arada gribal enfeksiyonu bulunan Nordin Amrabat dinlendirilirken, Gökhan Zan ve Hamit Altıntop'un tedavilerine devam edildi.

Galatasaray, hazırlıklarına yarın sabah 10.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yeni Transferi Bruma İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika


Advertisement