Galatasaray da 'Feda' Diyecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray da 'Feda' Diyecek

Galatasaray da \'Feda\' Diyecek

Sporcope Özel- Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in planladığı ve gündeme getirdiği 3 aşamalı kurtuluş planına Sporcope ulaştı.

21.01.2016 15:22

Sporcope Özel- Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in planladığı ve gündeme getirdiği 3 aşamalı kurtuluş planına Sporcope ulaştı.

Aynı zamanda 'GSStore'ların da genel sorumlusu olan Nasuhi Sezgin, planını yönetim ekibine aktardı.

Ali Sami Yen Oteli satılabilir

Sezgin, Mecidiyeköy yapımı başlanan ve önümüzdeki Mayıs ayında bitmesi beklenen Ali Sami Yen Oteli'nin satılabileceğini aktardı. Buradan gelecek sıcak paranın bir çoğunun borçlar için kullanılması düşünülüyor.

Futbolculardan indirim istenecek

Bir taraftan borçlar kapatılırken takım içinde de bir yenilemeye gidilecek. Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Semih Kaya, Muslera ve Sneijder gibi oyunculardan indirime gidilmesi istenecek. Gelecek yılların planlamasını da için alan bu indirim sistemi, kulübün gelecek dönemlerdeki mali yükünü azaltmış olacak.

GSStore için pazarlama çalışmaları

GSStore genel sorumlusu da olan Nasuhi Sezgin, taraftarlardan zor dönemde alış veriş yapması istenecek. GSStore'da, bu sezon için yeni ürünler, geçmişte kazanılan başarıları anımsatacak yeni ürünler ve gelecek yıllar için düşünülen projeler yer alacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray da 'Feda' Diyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gürsel 67 : hamit ten başlayın... 0 0 Yanıtla

Advertisement