Galatasaray'da iptal edilen başkanlık seçiminin yankıları devam ediyor! Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da iptal edilen başkanlık seçiminin yankıları devam ediyor! Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti

Galatasaray'da, 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminin iptal edildiği açıklanmıştı. Bu kararın, sarı-kırmızılı kulüpteki yankıları ise sürmeye devam ediyor. Galatasaray'da, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan görevinden istifa ettiğini duyurdu. Recevik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün bulunmadığım yönetim kurulu toplantısında alınan karar sonrası görevimden istifa ettiğimi saygıyla duyururum" dedi.

06.05.2021 10:58  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da 29 Mayıs'ta yapılması beklenen seçim kararının iptal edilmesinin ardından yönetim kurulunda ayrılıklar yaşandı.

İPTAL KARARI SONRASI İSTİFA ETTİ

Yönetim kurulu üyeleri Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan görevinden istifa etti. Mahmut Recevik istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli büyük Galatasaray camiasına, bugün bulunmadığım yönetim kurulu toplantısında alınan karar sonrası görevimden istifa ettiğimi saygıyla duyururum" dedi.

Galatasaray'da iptal edilen başkanlık seçiminin ardından Mustafa Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti

İDDİALARI DOĞRULADI

Emre Erdoğan da kendi sosyal medya hesabından istifa ettiğini doğruladı.

Galatasaray'da iptal edilen başkanlık seçiminin ardından Mustafa Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti


Galatasaray\'da iptal edilen başkanlık seçiminin yankıları devam ediyor! Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da iptal edilen başkanlık seçiminin yankıları devam ediyor! Mahmut Recevik ile Emre Erdoğan istifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement