Galatasaray'da, Juventus Maçı Öncesi Kar Alarmı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'da, Juventus Maçı Öncesi Kar Alarmı

07.12.2013 15:59  Güncelleme: 16:31

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Lig'inde Salı günü oynayacağı Juventus maçı öncesi kar tehlikesi ile karşı karşıya.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Lig'inde Salı günü oynayacağı Juventus maçı öncesi kar tehlikesi ile karşı karşıya. Türk Telekom Arena Stadı'nın zemini için şimdiden önlemler alınmaya başladı.

METEOROLOJİ KAR YAĞACAK DİYOR

Galatasaray ile Juventus arasında Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesi, hava tahmin raporuna göre kar yağışı altında geçecek. Salı günü İstanbul genelinde kar yağışı beklenirken, Türk Telekom Arena Stadı'nda geçen seneki CFR Cluj maçındaki gibi bir zemin krizi yaşanmaması için şimdiden önlemler alınmış durumda.

LED GÜNEŞ ISITMA SİSTEMİ SAHAYI DÜZELTTİ

Geçen sene Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray - CFR Cluj karşılaşması, yoğun yağış altında geçmişti. Sarı-kırmızılı takımın stadının drenaj sisteminde yaşanan sıkıntı sebebiyle, Cluj maçında Türk Telekom Arena Stadı'nın zemini adeta futbol oynanamaz haldeydi. Cluj maçında yaşananları tekrar yaşamamak için önlemlerini alan Galatasaray Yönetimi, Türk Telekom Arena Stadı'nın zeminine raylı LED güneş ısıtma sistemi getirerek, bu sezon zemini mükemmele yakın hale getirdi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Galatasaray için de kritik önem taşıyan Juventus mücadelesi öncesi sarı-kırmızılı yönetim, Türk Telekom Stadı'nın zeminini yeni teknolojisi olan güneş ısıtma sistemiyle besleyerek, karşılaşma öncesi bir pürüz çıkmaması adına yoğun çaba harcıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da, Juventus Maçı Öncesi Kar Alarmı - Son Dakika


Advertisement