Galatasaray'dan Barcelona'ya Gidiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Barcelona'ya Gidiyor

Galatasaray\'dan Barcelona\'ya Gidiyor

Galatasaray'da bir devrin sona ermesi bekleniyor.

04.04.2017 21:25

Ergin Ataman için Barcelona Lassa iddiası! Galatasaray'da bir devrin sona ermesi bekleniyor. Erkek basketbol takımının başında bulunan Ergin Ataman'ın 5 yıllık Galatasaray macerasına sezon sonu noktayı koyacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl EuroCup'u kazanarak Sarı-Kırmızılılara basketbolda tarihinin en büyük başarılarından birisini kazandıran başarılı koç, son zamanlarda Aslan'ın taraftar grubu UltrAslan'la sorunlar yaşıyor. Gelinen bu süreçten yıprandığı belirtilen Ergin Ataman'ın lig bitiminde istifa edebileceği öne sürüldü.

ERGİN ATAMAN, GALATASARAY'I BIRAKABİLİR

Ataman'ın istifayı düşünmesinde en büyük etkenlerden birinin de taraftarla yaşadığı sorunun yanı sıra Başkan Dursun Özbek'in geçtiğimiz gün yaptığı açıklama… Başkan Özbek, erkek basketbol takımının gelecek yıl Euroleague'de mücadele etmeyeceğini ve bu nedenle küçülmeye gideceklerini söylemişti. Hedefi olmayan bir takımda çalışmak istemeyen ve buna sıcak bakmayan Ergin Ataman'ın takımı bu sezon şampiyon yapıp görevi bırakmak istediği iddia edildi.

ERGİN ATAMAN İÇİN BARCELONA LASSA İDDİASI

Başarılı antrenör Ergin Ataman'ın gelecek yıl ise İspanyol devi Barcelona Lassa'nın başına geçeceği ise bir diğer iddia olarak ortaya atıldı. Bu sezon İspanya ACB Ligi'nde ve Euroleague'de beklentilerin altında kalan Barcelona Lassa'da oyuncular Koç Georgios Bartzokas'ı istemiyor. Koç ve oyuncular arasındaki problemi kökten çözmek isteyen Katalan yönetiminin gelecek yıl yeni bir yapılanmaya giderek Georgios Bartzokas'la yollarını ayıracağı ve Yunan Koç'un yerine Ergin Ataman'ı düşündüğü öne sürüldü.

Kaynak: Güneş Gazetesi

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Barcelona'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement