Galatasaray Dev Real Madrid Sınavında - Son Dakika
Spor

Galatasaray Dev Real Madrid Sınavında

Galatasaray Dev Real Madrid Sınavında

G.Saray, Real Madrid ile Arena'da Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçına çıkıyor.

17.09.2013 12:44  Güncelleme: 20:06

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinin ilk maçında dünyanın en iyi takımlarından İspanyol devi Real Madrid'i ağırlıyor. Başkan Florentino Perez, Madrid'den çıkıp İstanbul'a gelene kadar para saçtı. Tüm zamanların en pahalı futbolcusu Gareth Bale'ye 100 milyon euro verdi. Ronaldo ile 21 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid'in değeri 578 milyon euro olarak gösteriliyor. Cim Bom ise 156.65 milyon euro. Ancak G.Saray'da Real Madrid'de olmayan bir şey var: "Ruh." O ruh bugün Galacticos'a Arena'yı cehenneme çevirecek. Cim Bom'da Hamit sakat.

DEVLER LİGİ GOLCÜSÜ BURAK

Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl forma giydiği 9 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi. 'Devler Ligi'ndeki ilk golünü İstanbul'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan CFR Cluj maçında atan Burak Yılmaz, ardından CFR Cluj'u deplasmanda 3-1 yendikleri mücadelede üç gol birden kaydederek 'hat trick' yaptı. Türk Telekom Arena'da İngiltere'nin Manchester United ekibi karşısında 1-0 kazanılan maçın tek golünü atan milli futbolcu, Braga'yı da boş geçmedi. Burak, Galatasaray'ın Portekiz'de 2-1 kazandığı maçta takımının ilk golüne imza atan isim oldu.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU:

Muslera; Eboue, Chedjou, Dany, Riera; Melo, Selçuk, Engin; Sneijder; Burak Yılmaz, Drogba

Yedekler: Eray-Sabri-Semih-Hakan-Bruma-Umut-Amrabat

Stat: TT Arena

Saat: 21.45

Hakem: Mark Clattenburg

Yayın: Star TV

FORMALAR BELLİ OLDU

Dev maça saatler kala Galatasaray ve Real Madrid'in sahaya hangi forma ile çıkacakları belli oldu. Galatasaray, parçalı forma ve beyaz şortla sahada Arena'ya çıkacak, konuk Real Madrid ise mavi forma ile mücadele edecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Dev Real Madrid Sınavında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement