Galatasaray, Fatih Terim'e 3 Yıllık Yeni Teklifte Bulunacak - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Fatih Terim'e 3 Yıllık Yeni Teklifte Bulunacak

Galatasaray, sözleşmesi önümüzdeki Mayıs ayında sona erecek olan Fatih Terim'e 3 yıllık yeni teklifte bulunma kararı aldı.

08.10.2018 10:32

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, Dursun Özbek döneminde tekrar takımın başına getirilen teknik direktör Fatih Terim'le yeni sözleşme için kolları sıvadı.

Geçen sezonun ortasında Igor Tudor'un yerine göreve gelen Terim, takımı bir anda ayağa kaldırmış ve sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'ın Süper Lig'de şampiyon olmasında başrolü oynamıştı.

3 YILLIK TEKLİF GELİYOR

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; 1.5 yıllık sözleşmesi önümüzdeki mayıs ayında sona erecek olan tecrübeli çalıştırıcının uzun yıllar boyunca takımın başında kalmasını isteyen yönetim, bu konuda ilk hamlesini yaptı. Başkan Cengiz'in, İmparator'a 3 senelik bir sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

SENELİK 3 MİLYON EURO

Tarafların kontratla ilgili olarak masaya oturacağı tarihin yakın zamanda belli olması beklenirken, deneyimli teknik adamın 3 milyon Euro civarında bir ücret alacağı konuşuluyor. Takımın başına üçüncü kez geldiğinde yarım sezon için sembolik olarak Galatasaray kulübünün kuruluş yılı olan 1905 TL alan Terim, bu sezon için 3 milyon Euro alacak.

Takımı şampiyon yapması halinde de 55 yaşındaki hocaya 500 bin Euro başarı primi ödenecek.

Galatasaray, Fatih Terim\'e 3 Yıllık Yeni Teklifte Bulunacak

Son Dakika Spor Galatasaray, Fatih Terim'e 3 Yıllık Yeni Teklifte Bulunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ŞAPKACI : Ben Galatasaray lıyım böyle rezillik görmedim,kendimi bildim bileli hep federasyon hakemler şimdi de VAR çıktı bizi kolluyor Geçen yıllar Melo başta futbolcularımıza kırmızı kart verilmiyordu İki yıldır da Muslera Alanya ve geçen maç Antalya da kırmızı görmedi son 15 yılda 8 şampiyonluğumuz 16 diğer kupalarımız haram kupalar,zehir zıkkım olsun bize 2 7 Yanıtla
  • ŞAPKACI : Gerçek şapkacı gerçek gs li benim,yeri geldiğinde Fransız takımı derim Şikeci derim teknik direktörümüze Parator Yetim hakkı yiyen haksız milli takımdan onlarca trilyon tazminat alan derim Okan buruk ve Bülent Korkmaz bilerek şikesarayımıza yeniliyor derim hakemsaray derim federasyon Var bizim için var derim 0 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: cüneyit gene yaptı kıyagını fatihe..var da var ama gs yok..yuhhh.. 3 1 Yanıtla
  • karambo: zaten kulubün tapusu terimde.Neyi kime teklif edecekler.Terim yönetime verir teklifi kaç yıl yöneteceklerini. 3 1 Yanıtla
  • Taraftar: İstifa et SUSAK moruk istenmiyorsun çek git Türkçen yokmu senin mööö 0 3 Yanıtla
  • Gerçek gs: Zaten giderse kötü allem edip geri geliyor.hakem hataları olmasa çoktan şutlanırdı. 1 2 Yanıtla
  • dillerdesin: ziyaaaaaaa 0 2 Yanıtla
  • hakan: 55 yaşında mı ??? 1 1 Yanıtla
  • selocan: 49 yıllık yapmak lazım böyle tecrübeli deyimli elaman az bulunur 0 0 Yanıtla
  • mert: bu adam kovulurken 3 milyon euro zaten alıyor bu paragöz bu parayı beyenmez fazlasını ister 0 0 Yanıtla

Advertisement