Galatasaray, Falcao'nun da gol attığı maçta Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Falcao'nun da gol attığı maçta Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında yapılan hazırlık maçında Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti. Yeni sezon öncesindeki 3. hazırlık maçını da kazanan sarı kırmızılı ekipte transfer döneminde tartışma konusu olan ve maaşında indirime giden Radamel Falcao da golünü kaydetti.

31.08.2020 18:47  Güncelleme: 22:42

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında Ümraniyespor'la karşılaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan mücadele, sarı kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray, müsabakanın ilk yarısını Fatih Öztürk, Şener Özbayraklı, Luyindama, Marcao, Saracchi, Donk, Taylan, Belhanda, Arda Turan, Falcao, Diagne 11'iyle tamamladı. Takım kaptanı olarak Arda Turan sahaya çıktı. İkinci yarıda ise, Okan Kocuk, Ahmet Çalık, Emin Bayram, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Sofiane Feghouli, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Adem Büyük 11'i sahne aldı.

Sezon öncesinde maaşında indirim yapıp yapmayacağı ile gündeme gelen, sonrasında ise yönetimin talebini kabul edip takımda kalan Radamel Falcao, 6. dakikada takımının ilk golünü kaydetti. Ömer Bayram ise 80. dakikada skoru belirledi.

Galatasaray, Falcao'nun da gol attığı maçta Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti

HAZIRLIK DÖNEMİNDE NAMAĞLUP

Galatasaray, daha önce U-19 Takımı ile oynadığı hazırlık maçından 6-2'lik skorla, İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmadan ise 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Galatasaray, Falcao\'nun da gol attığı maçta Ümraniyespor\'u 2-0 mağlup etti

Son Dakika Spor Galatasaray, Falcao'nun da gol attığı maçta Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MAKRO: Falcao hazırlık maçlarının adamıdır. cimbom sırf hazırlık maçları için aldı onu:) öyle değil mi arkadaşlar ? 23 36 Yanıtla
  • Cobraking1907: ANCA ÜMRANİYE GOL ATAR MALCAO 19 35 Yanıtla
    dehhhhh: 35 metreden anca maltay yer golü.... 21 2 DEE: BOŞA KONUŞMA SEN KENDİ TAKIMINA BAK ŞİKECİ 15 6
  • Butun curukleri emeklileri topladilar: Sikebahce cogu takimin en yasli emekli ise yaramaz topcularini topladi sikebahceye Gelen Yildiz oldu bunlar yildizdiylar neden Trabzonspor Besiktas sampiyon olamadi Falcaonun kariyeri sikebahcenin aldigi tum topculara bedeldir falcoa gecen yil sakatliktan 15 20 Mac oynadi Murici kadar gol atti sakatlik olmadan oynayan falcaoyu siz dusunun sikebahcenin defansi ortasahasi 30 ve 35 yas arasi bunuda sikebahceliler dusunsun Baska takimlara camur atana kadar uzerinizdeki camurlari temizleyin bu sikebahce siktin sene sampiyon olamaz Ali koc bebesi bu sikebahcelileri iyi isletiyor curukleri ihtiyarlari Yildiz diye yutturuyor 0 0 Yanıtla
  • Sikebahce bu yil da sampiyon olamaz: Sikebahce bu yilda sampiyon olamaz teknik ekibi Yeni en az 7 veya 8 futbolcu Yeni dunyanin hicbir yerinde silbastan takimin sampiyon olmasi cok zor ama bu sikecibahce sike yaparda ancak sampiyon olur 0 0 Yanıtla

Advertisement