Galatasaray, Egemen Korkmaz'a Göz Dikti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Egemen Korkmaz'a Göz Dikti

Galatasaray, Egemen Korkmaz\'a Göz Dikti

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sona erecek Egemen Korkmaz'ın transfer edilmesini istiyor.

13.05.2015 08:03  Güncelleme: 11:57

Fe­ner­bah­çe ve Be­şik­taş ile kı­ya­sı­ya bir şam­pi­yon­luk mü­ca­de­le­si ve­ren Ga­la­ta­sa­ray'da bir yan­dan da ge­le­cek se­zo­nun kad­ro ça­lış­ma­la­rı ses­siz se­da­sız yü­rü­tü­lü­yor. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar­da ön­ce­lik­li he­def ise bu se­zon bü­yük sı­kın­tı­lar ya­şa­dı­ğı sa­vun­ma hat­tın­da­ki prob­lem­le­ri çöz­mek. Tek­nik di­rek­tör Ham­za Ham­za­oğ­lu'nun lis­te­si­nin ilk sı­ra­sın­da ise Ege­men Kork­maz yer alı­yor.

FENER'LE ANLAŞAMAZSA GALATASARAY

Ku­lü­bün ya­şa­dı­ğı ma­li sı­kın­tı­la­rın da far­kın­da olan Ham­za­oğ­lu için Ege­men'i ca­zip kı­lan en önem­li un­sur tec­rü­be­li fut­bol­cu­nun Fe­ner­bah­çe ile olan söz­leş­me­si­nin ma­yıs ayın­da so­na ere­cek ol­ma­sı. Ege­men'in Sa­rı-La­ci­vert­li yö­ne­tim­le an­la­şa­ma­ma­sı du­ru­mun­da Ga­la­ta­sa­ray bu trans­fe­ri bon­ser­vis üc­re­ti öde­mek­si­zin ger­çek­leş­ti­re­bi­le­cek.

An­cak trans­fer­de so­mut adım­la­rın atı­la­bil­me­si için 23 Ma­yıs'ta ya­pı­la­cak se­çim­li ge­nel ku­rul bek­le­ni­yor. Ye­ni se­çi­le­cek baş­kan ve yö­ne­ti­min trans­fer po­li­ti­ka­sı Ege­men ko­nu­sun­da­ki gi­ri­şim­ler­de be­lir­le­yi­ci ola­cak.

TARİHE GEÇEBİLİR

Fe­ner­bah­çe'de 3'ün­cü se­zo­nu­nu ya­şa­yan Ege­men Kork­maz da­ha ön­ce sı­ra­sıy­la Ba­lı­ke­sirs­por, Kar­tals­por, Bur­sas­por, Trab­zons­por ve Be­şik­taş'ta for­ma giy­miş­ti. 32 ya­şın­da­ki fut­bol­cu­, Ga­la­ta­sa­ray'da da for­ma gi­yer­se Tür­ki­ye'de şam­pi­yon­luk ya­şa­mış 5 ta­kım­da da oy­na­yan ilk futbolcu ala­rak ta­ri­he ge­çe­cek. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Egemen Korkmaz'a Göz Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gs: bırakın fener bahcenın ıhtıyarlarını alsınlar 0 2 Yanıtla
  • FB'li: bu ggsslilerse son maçlar yaklaştıkça fb'yi karıştırmak istiyorlar. . . . eskiden bunu yöneticiler yapardı şimdi ise takım hocaları çıktı başımıza. . . . hoca baktı ki yöneticiler seçim derdinde o zaman görevlerini ben üstleneyim demiş. . . . hoca elini aç yüzüne götür ve yalamaya başlaaaaa. . . 0 1 Yanıtla

Advertisement