Galatasaray'ın Gözdesi Gervinho, Attığı Golle İtalya'yı Ayağa Kaldırdı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Gözdesi Gervinho, Attığı Golle İtalya'yı Ayağa Kaldırdı

Galatasaray'ın transfer döneminde yakından ilgilendiği Gervinho, Parma formasıyla attığı muhteşem golle İtalya'da gündem oldu.

23.09.2018 16:39

Transfer döneminde Galatasaray'ın da gündeminde yer alan ve Serie A ekiplerinden Parma'ya transfer olan Gervinho, Cagliari karşısında attığı golle yine adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz gün menajerinin ''Galatasaray gerçekten çok ilgilendi. Gervinho'yu transfer etmek için her şeyi yaptılar ancak o Türkiye'ye gitmek istemedi'' ifadelerini kullandığı Gervinho, Cagliari ağlarına attığı golün kariyerinin en iyilerinden olmadığını dile getirdi.

"ATTIĞIM EN İYİ GOL MÜ BEN DE BİLMİYORUM..."

Kendi sahasından topla birlikte rakip ceza sahasına kadar gidip güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek şık bir gole imza atan Gervinho, maç sonrasındaki röportajında bu golle ilgili ''En iyi golüm olup olmadığını bilmiyorum. Birçok güzel gol attım. Bu en iyisi mi? Bilmiyorum... Ama asıl olan kazanmak. Takım olarak savaştık ve kazandık. İtalya'ya ve Serie A'ya döndüğüm için mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Gervinho, Parma formasıyla Serie A'da oynadığı 4 maçta 2 gole imza attı.

Galatasaray\'ın Gözdesi Gervinho, Attığı Golle İtalya\'yı Ayağa Kaldırdı

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Gözdesi Gervinho, Attığı Golle İtalya'yı Ayağa Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ////////////: EVET İTALYA AYAKTA DAHA YERİNE OTURAAMADI 3 GÜNLÜKN ULUSAL AYAKTA KALMA İLAN EDİLDİ 3 1 Yanıtla
  • italya: şuan italyadayım ben dahil herkez ayağa kalktı oturan yok ülkede 4 0 Yanıtla
  • Polonya: Irakta Suriye kas kesenler Türkiye de elini kolunu sallayarak geziyorlar. Oh ne güzel dünya lokum lokum. 1 3 Yanıtla
  • italya ayakta sabahladı: italya hükümeti tüm vatantaşlarını sabaha kadar ayakta kalmaları uyumamaları konusunda uyardı bende şuan romada ayakta sabahı geçiriyorum 1 0 Yanıtla
  • Kolonya: Ha? 0 0 Yanıtla

Advertisement