Tottenham, Galatasaray'ın Janssen İçin Yaptığı Teklifi Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Tottenham, Galatasaray'ın Janssen İçin Yaptığı Teklifi Kabul Etmedi

İngiliz ekiplerinden Tottenham, Galatasaray'ın 22 yaşındaki golcü Vincent Janssen için yaptığı kiralama teklifini reddetti.

01.02.2017 10:46  Güncelleme: 11:27

Lukas Podolski'nin takımdan ayrılma ihtimali üzerine sezon sonuna kadar bir santrafor kiralamayı düşünen Galatasaray'ın bu doğrultuda teklif götürdüğü isimlerden biri olan Vincent Janssen bu teklifi reddetti.

Sezon başında Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar'dan, Tottenham Hotspur'a 22.1 milyon euro karşılığında transfer olan 22 yaşındaki Hollandalı golcü Vincent Janssen, yeni Ruud van Nistelrooy olarak gösteriliyordu ama sezonun ilk devresinde beklentilerin çok uzağında kaldı.

24 MAÇTA 8 GOLE ETKİ ETTİ

İlk devrede forma giydiği 24 maçta 4 gol, 4 asistle oynayabilen Janssen geçen sezon Hollanda Ligi'nde gol kralı olmuştu. Bu sezon ligde sadece 6 maçta ilk 11'de görev yapan Janssen, son dönemde ilk 11'e girmekte zorlanıyor.

"JANSSEN TOTTENHAM'DA KALACAK"

ESPN'in haberine göre oyuncunun menajeri Louis Laros da teklifi doğruladı. Buna karşın Laros, "Galatasaray, Janssen'i istiyor olabilir ama o Tottenham'dan ayrılmayacak. Burada kalacak ve hiçbir yere gitmeyecek" şeklinde konuştu.

Tottenham, Galatasaray\'ın Janssen İçin Yaptığı Teklifi Kabul Etmedi
Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Tottenham, Galatasaray'ın Janssen İçin Yaptığı Teklifi Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement