'da Mustafa Cengiz yönetimi, Dursun Özbek döneminde yapılan transfer harcamalarını incelemeye aldı.
Sarı-kırmızılı kulüpte özellikle Ndiaye transferi ile başlayan süreç, Cengiz yönetimini harekete geçirdi. Ndiaye'nin KAP'a yapılan açıklamada 7.5 milyon euro karşılığında transfer edildiği belirtilmişti. Ancak imza parası olarak 3 milyon euro daha verildiğinin ortaya çıkması kafaları karıştırdı.
Cengiz, menajerlik parası ve imza parası adı altındaki harcamaların incelenmesini istedi. Galatasaraylı yetkililer de konuyla ilgili titiz bir çalışma başlattı. Konuyla ilgili yapılan çalışmalardan sonra Galatasaray yönetiminin açıklama yapması bekleniyor.
Galatasaray bu sezon başında Ndiaye dışında Gomis, , Maicon, , , , Denayer, Latovlevici ve Carrasso'yu kadrosuna katmıştı.
Aynı başlıkta
Son Dakika › Spor › Galatasaray'ın Yeni Yönetiminden Eski Transferlere Mali İnceleme - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.