Galatasaray Liv Hospital-Real Madrid Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital-Real Madrid Maçından Notlar

Galatasaray Liv Hospital-Real Madrid Maçından Notlar

Sarı kırmızılı taraftarlar, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maça büyük ilgi gösterdi Galatasaray Liv Hospital'da sakatlıkları tam olarak geçmeyen Erceg, Mensah Bonsu ve Macvan maça çıktı.

07.03.2014 20:32

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda İspanya'nın Real Madrid takımıyla yaptığı maça taraftarı büyük ilgi gösterdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nu dolduran Galatasaraylı taraftarlar, zorlu maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla kendi oyuncularına moral verip, rakip oyuncular üzerinde baskı kurdu.

Taraftarların karşılaşma öncesi yaptıkları ışık şovu renkli görüntüler oluşturdu.

Sakatlıklarına rağmen görev aldılar

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden üç oyuncu mücadeleye çıktı.

Ayak bileğinden sakatlığı bulunan Milan Macvan, dizinden yaşadığı sakatlığı süren Pops Mensah-Bonsu ile dirseğinde sorunu bulunan Zoran Erceg, Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Real Madrid maçında da tam olarak iyileşmeden karşılaşmaya çıktı.

Bu oyunculardan Erceg ilk 5'te yer alırken, Mensah-Bonsu ile Macvan maça kenarda başladı.

Galatasaray Kulübü'nden down sendormuna vurgu

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi, down sendromu hakkında farkındalık oluşturmak ve 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne dikkati çekmek için yeni bir sosyal sorumluluk projesi üstlendi.

Real Madrid maçı öncesi Galatasaray Liv Hospital Takımı'nın soyunma odasında basketbolcularla buluşan down sendromlu çocuklar, başantrenör Ergin Ataman'ı da ofisinde ziyaret etti. Ziyaret sonrasında saha içinde çeşitli etkinliklerde yer alan çocuklar, daha sonra Abdi İpekçi Spor Salonu'nun VIP bölümünde İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Derneği (İZEV) ile down sendromlu çocukların annelerinin kurduğu "Down Cafe"de servis yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital-Real Madrid Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement