Galatasaray Liv Hospital, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray Liv Hospital, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

14.08.2013 18:43

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik ekipten Yağızer Uluğ, Yakup Sekizkök, Tolga Başer ve kondisyoner Semih Eroğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü. Antrenman kondisyon ağırlıklı geçerken idmanın bir bölümünde oyuncular uzun ve kısa pozisyon olarak iki gruba ayrılarak çalıştı. Antrenmanın son bölümde şut çalışması yapıldı.

Geçen sezonu çok iyi tamamladıklarını belirten Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Furkan Aldemir, "Geçen sezonu çok iyi tamamladık ve şampiyonluk geldi. İstediğimiz Türkiye kupası ve Avrupa kupaları vardı. Türkiye kupasını finalde kaybettik. Avrupa kupasında istemediğimiz mağlubiyetler sonrası kupaya biraz daha erken veda ettik. Bu sene EURO Lig arifesindeyiz. Orası çok daha farklı bir kategori. Tabi ona göre transferler yapıldı ve takım daha da güçlendi. Geçen seneden birbirimize alışık olduğumuz arkadaşlarımız var. Takım kadro olarak yapı olarak çok değişmedi. Onlarla beraber güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Hedefimizde EURO Lig'de var. Türkiye kupasında da hedefimiz yüksek. Türkiye lig'i güçleniyor. Diğer takımlarda güçlü kadrolar oluşturuyorlar. Bizim kimseden korkumuz yok. Biz taraftarımızla yüreğimizi ortaya koyduğumuz zaman çok iyi oynuyoruz. Yine bu sezonda geçen sezon gibi taraftarımızla beraber şampiyonluklara imza atacağız" diye konuştu.

Sezonun ilk antrenmanında Göksenin Köksal, Furkan Aldemir, Cenk Akyol, Doğukan Sönmez, Mutlu Demir, Şuacan Pişkin ve genç erkek takımı oyuncularından Ege Arar, Çağatay Çevik, Tolunay Çifçi, Ata Evren hazır bulunurken Milli Takım kampındaki Ender Arslan ve Sinan Güler dışında tedavisi süren Engin Atsür çalışmalarda yer almadı. Ersin Dağlı ve yabancı oyuncular ise önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlara katılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement