Galatasaray Maçı Sonrası Ortalık Birbirine Girdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Maçı Sonrası Ortalık Birbirine Girdi

Galatasaray Daikin'in Dinamo Krasnodar'ı yendiği maçın ardından olaylar çıktı. Alkollü olduğu tahmin edilen bir taraftar, takımın liberosu Nihan'a ağır küfürler etti.

30.03.2016 09:32  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV Kupası finalinin ilk maçında Rus takımı Dinamo Krasnodar'ı ağırlayan Galatasaray Daikin, kıran kırana geçen maçı 3-2 kazanmayı başardı. Oyuncular maç bitimi protokol tribünündeki başkan Dursun Özbek'e gidince Burhan Felek karıştı.

RUS TAKIMINI DEVİRDİK

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; CEV Kupası'nda mütevazı kadrosuna rağmen yenilgisiz olarak finale kadar yükselme başarısını elde eden Galatasaray Daikin, 2015 şampiyonu, bu sezonun da namağlup takımı olan Dinamo Krasnodar'u 3-2 yenerek umudunu ikinci maça taşıdı.

ÖZBEK'E İSTİFA ÇAĞRISI

Dev maçın rövanşı 2 Nisan'da Rusya'da oynanacak. Maç sonrası ise tatsız anlar yaşandı. Galibiyeti kutlamak için protokol tribünündeki yöneticilere koşan takıma taraftar tepki gösterdi. Bu sırada yüzlerce taraftar, maçı izleyen başkan Dursun Özbek'i istifaya davet etti.

KÜFÜR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Alkollü olduğu tahmin edilen bir taraftar, takımın liberosu Nihan'a ağır küfürler etti. Taraftarlar "Tüm sezon biz yanınızdayız, siz Özbek'e gidiyorsunuz" diye tepkisini sürdürdü.

Kaynak: Hürriyet


Galatasaray Maçı Sonrası Ortalık Birbirine Girdi

Son Dakika Spor Galatasaray Maçı Sonrası Ortalık Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • fenev malı: fenev siz nesiniz peki küfürün abisisiniz pis ezik zavallilar Gs olmasaydı bir hictiniz 5 6 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 1 5 Yanıtla
  • aqsdf: siz şimdi ankaragücünü 8 0 yendiniz öyle bırakın bu işleri pis şikeciler 3 3 Yanıtla
    unutmadık: bir beygire bir kupa deh deh düldül:)))) 0 1
  • SELFİE: ne var bunda volkana da küfür edildi sen sporcusun bunlara alışkın olman gerekiyor. çünkü bizim ülkemizde küfür edene kimse suç bulmaz. KÜFÜRÜN HAKEDENİ OLMAZ KÜFÜRE KARŞIYIM. 3 1 Yanıtla
  • Kufure karsiyiz: Milli takim oyuncusuna kazanmisken kendi kadin takiminin oyuncusuna kufur edenin....... 3 0 Yanıtla
  • vvvv: zabri bey premier ligine gidiyormuş aslancıkın hayelleri tabikii 0 2 Yanıtla

Advertisement