Galatasaray Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçında Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

06.04.2012 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçında Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman pas çalışması ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan ve 5'e 2 hücum ile savunma organizasyonları çalışan Sarı-kırmızılılar yine iki grup halinde yapılan şut çalışmasının ardından idmanı tamamladı.

Yaklaşık 100 gün sonra basın mensuplarının takip etmesine izin verilen antrenmana dünkü çalışma sırasında kavga eden Felipe Melo ile Albert Riera katılmazken bu iki oyuncunun farklı bir sahada çalışmaları sürdürdüğü açıklandı. Gökhan Zan ile çarpıştığı için burnu kırılan Milan Baros ise antrenmana özel maske ile çıktı. Baros, pas çalışmasının ardından maskesini çıkartarak antrenmana devam etti. A2 takımının bugün Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçta forma giyecek olan Yekta Kurtuluş da katılmadı.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı çalışmayla Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement