Galatasaray, Neustadter'i Bitirmek Üzere - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Neustadter'i Bitirmek Üzere

Galatasaray, prensipte 4 yıllık anlaşma sağladığı Neustadter'e yıllık 2 milyon Euro verecek.

10.06.2016 09:24  Güncelleme: 09:29

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Cim ­Bom, Rus stoper Roman Neustadter transferini bitirme noktasına geldi. Schalke 04 ile sözleşmesi sezon sonunda biten ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki oyuncuya ödenecek rakamlar da netleşti.

YILLIK 2 MİLYON EURO

Buna göre Galatasaray 4 yıllık anlaşma sağladığı Neustadter'e senelik 2 milyon Euro verecek. Futbolcuya ayrıca 1.5 milyon Euro imza parası ödeneceği bildirildi.

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Rus Zenit'in de talip olduğu Neustadter, Devlet Başkanı Putin'in özel izniyle vatandaşlığa geçmiş ve Rusya'nın Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almıştı.

SEFER SONA ERDİ

Güçlü fiziği ve uzun boyuyla hava toplarında etkili olan tecrübeli stoperin aynı zamanda sürati Galatasaray'ın bu futbolcuyu tercih etmesinde önemli rol oynamıştı.

Galatasaray'da Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Alp Yalman ile İdari Menajer Cenk Ergün'ün İngiltere seferi de sona erdi.

DEMBELE TRANSFERİ YATTI

Fulham'la sözleşmesi biten forvet oyuncusu Moussa Dembele için girişimlerde bulunan sarı­kırmızılılar, genç yıldızın sürekli olarak fiyat artırması üzerine operasyonu durdurdu. Dembele'nin menajerlerlerinin başka takımlarla da temas halinde olduğu, Galatasaray'ın önüne bu teklifleri getirmesi üzerine Yalman ile Ergün'ün masadan kalktıkları bildirildi.

(Milliyet)

Galatasaray, Neustadter\'i Bitirmek Üzere

Son Dakika Spor Galatasaray, Neustadter'i Bitirmek Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement